Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

12 Листопада, 2021 р., 15:12
12 листопада 2021 року в приміщенні Обухівської районної державної адміністрації Київської області відбулася робоча зустріч начальника відділу координації роботи у сфері освіти, культури та спорту Обухівської районної державної адміністрації Олени Левченко та виконувача обов’язків директора Київського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - Івана Мигрина.
11 Листопада, 2021 р., 16:55
Питання оплати праці - актуальне. Заробітна плата - є не тільки важливим мотивуючим чинником, а й джерелом існування. І не лише для державних службовців. Втім, існуюча система оплати праці працівників державних органів є несправедливою та неефективною.
11 Листопада, 2021 р., 16:21
Відповідно до розпорядження голови Обухівської районної державної адміністрації Олександра ГОМОНА продовжує свою роботу комісія для з’ясування причин виникнення небезпечної події в с. Кодаки, вул. Ювілейна, б. 21, Васильківської територіальної громади Обухівського району Київської області на території закладу дошкільної освіти «Вербиченька». 
10 Листопада, 2021 р., 12:44
9 листопада інспекторським складом Обухівського районного управління спільно з представниками закладу, було проведено планову перевірку додержання (виконання) вимог нормативно-правових актів та нормативних документів у сфері пожежної і техногенної безпеки, цивільного захисту ТОВ "АЛЬЯНС-ХОЛДИНГ".
10 Листопада, 2021 р., 11:44
На дорогах Київщини цьогоріч планують прокласти 80,7 км нового асфальту в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Це більше, ніж планували з самого початку.
09 Листопада, 2021 р., 10:40
Сьогодні ми відзначаємо свято української мови – одного з найцінніших надбань, які створили й залишили нам наші попередники. Бажаю всім українцям утверджувати рідну мову, щоб цей нетлінний скарб служив єднанням між поколіннями, возвеличував Україну та українців. Щастя, добра, нових здобутків в ім’я України!
08 Листопада, 2021 р., 16:20
8 листопада в рамках підтримки еко-ініціативи Президента «Зелена країна» Обухівська РДА разом з Обухівським лісництвом "ДП "Київський лісгосп" висадили в Кагарлику 50 червоних дубів. 
08 Листопада, 2021 р., 09:16
09 листопада 2021 року в період з 11:00 до 13:00 на території Обухівського району буде проведено практичну перевірку спрацювання діючих електросирен та сигнально-гучномовних пристроїв з подачею звукового сигналу "Увага всім!" та голосового повідомлення про технічну перевірку.
05 Листопада, 2021 р., 15:01
У першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери. Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.
05 Листопада, 2021 р., 14:08
Дана подія для нашого земляка (який є особою з числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, які перебувають на квартирному обліку

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь