Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

19 Грудня, 2021 р., 20:15
В рамках творчо-соціального простору «Екосистема ДПС» податківці Обухівщини долучилися до  проведення благодійної ярмарки «День  святого Миколая - ми разом».
19 Грудня, 2021 р., 20:02
Сьогодні, 19 грудня, відбувся фінал першого «Кубку Святого Миколая» з хокею серед юнаків 2013-2014 р.н. Турнір проходить в універсальному навчально-тренувальному центрі «Льодограй» у Богуславі. Участь у ньому беруть 11 команд із різних міст України.
19 Грудня, 2021 р., 19:00
        Сьогодні фахівці #Обухівської_міськрайонної_філії #Київського_обласного_центру_зайнятості  в рамках укладеної угоди про співпрацю провели виїзний прийом на базі створеного в Українській міській раді сервісного майданчика.
19 Грудня, 2021 р., 18:42
Чудеса трапляються там, де в них вірять! Два роки народжувався цей проєкт, і от нарешті завдяки підтримці голови Обухівської РДА Олександра ГОМОНА спільно з Асоціація розвитку Спорту і Туризму України, а також за допомоги Сергей Левченко та Фонд "МХП-Громаді" відкрито резиденцію святого Миколая. Живе чарівник в селі Дерев’яна і кожен охочий може приїхати тепер сюди поспілкуватися з добрим святим абсолютно безкоштовно.
15 Грудня, 2021 р., 18:25
15  грудня інспекторський склад Обухівського районного управління завітав до відділу-центру надання адміністративних послуг, що в м. Обухів. 
15 Грудня, 2021 р., 17:47
15 грудня щорічно святкують професійне свято працівників суду України.
15 Грудня, 2021 р., 17:12
15 грудня Департаментом цивільного захисту, оборони та взаємодії з правоохоронними органами КОДА спільно з представниками ДСНС України, Головним управлінням ДСНС України у Київській області та навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Київської області в режимі онлайн було проведено заняття з питань організації та забезпечення цивільного захисту.
14 Грудня, 2021 р., 15:03
На виконання окремого доручення першого заступника Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 23.11.2021 № В-431 «Про посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи», з метою попередження пожеж у приватному житловому секторі і загибелі на них людей 14 грудня інспекторським складом Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області було проведено профілактичну роботу з населенням Обухівської міської громади в місцях масового перебування людей.
14 Грудня, 2021 р., 08:27
13 грудня на базі ОЗНЗ Кагарлицька ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 презентували шкільну фірму OPEN.START. Стрічку урочисто перерізали голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр ГОМОН, голова Обухівської райради Антон КАРМАНОВ та Кагаралицький міський голова Олександр ПАНЮТА.
13 Грудня, 2021 р., 18:02
Голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр ГОМОН з робочим візитом завітав до Васильківської територіальної громади, де вже на  завершальному етапі триває капітальний ремонт колії між станціями Васильків та Васильків-2.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь