Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

14 Січня, 2022 р., 12:48
14 січня інспектори Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області, спільно з старшим інспектором СЮП Обухівського РУП ГУ НП України у Київській області та провідним спеціалістом служби в справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Обухівської міської ради провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання м. Обухів, Обухівської міської територіальної громади з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі.
14 Січня, 2022 р., 12:36
У 2021 році землевласники та орендарі сплатили до місцевих бюджетів 1,5 млрд грн плати за землю з темпом приросту 4% або 63 млн грн додаткових коштів. Про це повідомила начальник ГУ ДПС у Київській області Олена Виноградова. Зокрема, вона зазначила, що юридичні особи забезпечили скарбницям 1,3 млрд грн, збільшивши показник на 5% або 66,6 млн грн. У свою чергу, фізичні особи спрямували до казни територіальних громад 237,2 млн грн. 
13 Січня, 2022 р., 12:31
Шановні мешканці Обухівського району!
12 Січня, 2022 р., 17:39
Про це 11 січня повідомив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський. 
12 Січня, 2022 р., 15:47
У 2022 році продовжуються прийоми громадян на віддалених робочих місцях Фонду спеціалістами ВОГ №13 (сервісний центр) проводяться відповідно до угод про співпрацю між об’єднаними територіальними громадами Обухівського району та Головним управлінням Пенсійного фонду України у Київській області з надання адміністративних послуг у сфері пенсійного забезпечення безпосередньо за місцем проживання.
12 Січня, 2022 р., 15:34
12 січня 2021 року в Обухівській міськрайонній філії Київського обласного центру зайнятості для шукачів роботи проведено міні-ярмарок вакансій  за участю  начальника відділу комплектування Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» Державної  Прикордонної  служби України  Анатолія Заречного, старшого офіцера відділу комплектування ОКПП «Київ» Катерини Чешихіної та начальника 2-го відділення інспекторів прикордонної служби ВПС «Київ-пасажирський» м. Київ Олени Степаненко. 
12 Січня, 2022 р., 14:31
19 січня відзначатимемо одне з головних свят - Водохреща. Для того, щоб свято не обернулося трагедією необхідно чітко дотримуватися правил поведінки перебування на воді та льоду. Щорічно рятувальники району забезпечують безпеку цих заходів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь