Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сторінка на стадії наповнення.

25 Квітня, 2024 р., 11:36
«Шевченко єднає Україну» - така екологічна акція стартувала в Україні. Вона покликана на об’єднання зусиль кожного регіону у висаджені алеї з саджанців дуба Тараса Шевченка. Керівництво Обухівської районної державної адміністрації спільно з керівництвом Обухівської  районної ради та міської ради долучились до ініціативи, яка проходить в рамках  програми Президента «Зелена країна» та спрямована на збереження природи в Україні.   
24 Квітня, 2024 р., 21:14
Шановні жителі Обухівського району, повідомляємо вас, що наразі спостерігається щорічне сезонне підвищення рівня води річок Дніпро, Стугна та Козинка. Всі служби задіяні та працюють в посиленому режимі, з метою вжиття оперативних заходів щодо недопущення збільшення рівня води. Окрім цього, інформуємо вас щодо правил поведінки у разі виникнення надзвичайної ситуації, внаслідок  паводку.
24 Квітня, 2024 р., 13:18
В Обухівському районі триває III етап Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч серед учнів закладів середньої освіти. Вчора у «Фізкультурно-оздоровчому комплексі КАГАРЛИЧЧИНИ» відбулись змагання з черліденгу та спортивного орієнтування.
23 Квітня, 2024 р., 17:59
Сьогодні в Обухівській районній державній адміністрації під головуванням першого заступника голови Романа Смика відбулось чергове засідання колегії  в онлайн режимі. В засіданні взяли учать керівники територіальних громад Обухівського району, Обухівської районної ради,  районного управління ДСНС України у Київській області та керівники структурних підрозділів адміністрації.
19 Квітня, 2024 р., 11:40
Обухівська районна державна адміністрація Київської області повідомляє, що відповідно  до Комплексної програми розвитку сільського господарства та сільських територій Київської області на 2024 – 2027 роки, затвердженої рішенням Київської обласної ради від 07 грудня 2023 року № 768-22-VIII, розпочато роботу конкурсної комісії для надання підтримки розвитку галузей тваринництва та льонарства.
17 Квітня, 2024 р., 14:26
« Київська обласна військова адміністрація» - офіційний телеграм канал Київської ОВА, що веде трансляцію подій Київщини 24/7/365
17 Квітня, 2024 р., 12:01
Повідомляємо, що  відповідно до вимог Закону України «Про оцінку впливу на довкілля», ТОВ «ЗЕВУД» розпочато процедуру оцінки впливу на довкілля шляхом розміщення в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля  стосовно планованої діяльності щодо операцій у сфері управління з відходами.
15 Квітня, 2024 р., 11:11
Міністерство у справах ветеранів України повідомляє про запровадження телефонної "Єдиної ветеранської лінії". Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки для ветеранів війни, членів їх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць України. Сервіс запущено 20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України у тестовому режимі для надання якісних консультацій та підтримки ветеранської спільноти. 
14 Квітня, 2024 р., 18:56
Вчора в Обухівському районі стартував третій етап Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч. Девʼять команд з Кагарлицької, Ржищівської, Богуславської, Миронівської, Васильківської, Козинської, Української, Обухівської та Феодосіївської територіальних громад змагались за першість з баскетболу на районному рівні 
13 Квітня, 2024 р., 17:17
У Чернівцях під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад за участі Президента України Володимира Зеленського було презентовано   програму економічної політики «Зроблено в Україні». Завдяки її реалізації громади матимуть можливість заробляти кошти на власні, розвиваючи внутрішнє виробництво. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь