Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

03 Січня, 2024 р., 12:38
З графіками проведення особистого та виїзного прийому громадян та проведення «гарячої лінії» зв'язку керівництвом Обухівської районної державної (військової) адміністрації у січні  2024 року можна ознайомитись за посиланнями:
02 Січня, 2024 р., 14:53
Вчергове українські міста під ворожою атакою. Тривалі нічні повітряні тривоги та підступні обстріли ракетами різного калібру цивільної інфраструктури — ось обличчя нашого сусіда. Сьогодні вночі ворог вкотре атакував Київщину, повітряна тривога тривала понад 3 години, а зранку почався масований ракетний обстріл.
29 Грудня, 2023 р., 14:36
Повідомляємо, що 29 грудня  2023 року у світлу пору доби на території Богуславського гранітного кар’єру буде проводитись подрібнення гірничої маси за допомогою промислових вибухових робіт.
22 Грудня, 2023 р., 09:45
21 грудня рятувальники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області з метою запобігання та недопущення виникнення надзвичайних ситуацій на об’єктах задіяних у святкових Новорічних та Різдвяних заходах провели роз’яснювальну роботу з настоятелями та обслуговуючим персоналом культових споруд розташованих на території Обухівської міської територіальної громади.
20 Грудня, 2023 р., 14:55
Міністерство соціальної політики України запрошує територіальні громади з усієї України долучитися до нового проєкту і запустити для своїх мешканців послугу з формування життєстійкості. Відтепер кожна територіальна громада України має змогу запровадити у себе нову послугу, фінансовану державою, яка вкрай необхідна українцям в умовах війни.
20 Грудня, 2023 р., 11:19
Повідомляємо, що 21 грудня  2023 року  ПрАТ «Богуславський кар’єр» буде проводити вибухові роботи. Час проведення вибухових робіт з 11:00 до 17:00.
19 Грудня, 2023 р., 16:44
Широкомасштабне військове вторгнення Російської Федерації в Україну підвищило вразливість населення до потрапляння в ситуацію торгівлі людьми. Торгівля людьми – здійснення незаконної угоди, об’єктом якої є людина, а так само вербування, переміщення, переховування, передача або одержання людини, вчинені з метою експлуатації, у тому числі сексуальної, з використанням обману, шахрайства, шантажу, уразливого стану людини або із застосуванням чи погрозою застосування насильства, з використанням службового становища або матеріальної чи іншої залежності від іншої особи.
13 Грудня, 2023 р., 17:34
11 грудня відбулося підсумкове у 2023 році засідання Ради безбар’єрності за участю першої леді України Олени Зеленської та під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.
07 Грудня, 2023 р., 15:06
Програма Future Perfect складається з законопроєкту про застосування англійської мови в Україні №9432, що передбачає впровадження англійської мови у різних сферах діяльності, а також передбачає продукти та сервіси, що допоможуть вивчити англійську в зручному та доступному форматі. Перші з них — платформа Empower та платформа для вивчення мов Promova. Вебсторінка програми: https://osvita.diia.gov.ua/future-perfect.
06 Грудня, 2023 р., 21:22
Цьогоріч ми вперше святкуємо день Святого Миколая 6 грудня. Найбільше це свято, звичайно, люблять діти - за приємну традицію, згідно з якою, слухняним малюкам святий приносить подарунки. Незважаючи на війну ми повинні подарувати дітям свято, щоб вони вірили в чудеса та зберегли у своїй пам’яті наші прекрасні традиції.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь