Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

09 Грудня, 2021 р., 17:53
9 грудня 2021 року відбулося підписання Меморандуму про співпрацю та взаємодію між Обухівською районною державною адміністрацією та громадською спілкою «Дороги вина та смаку Київщини».
08 Грудня, 2021 р., 16:27
В рамках відзначення 90-ї річниці утворення Київської області у лютому 2022 року сьогодні,  08 грудня, в приміщенні Обухівської районної державної адміністрації Київської області відбулася робоча нарада заступника голови Обухівської районної державної адміністрації Ірини СТАРЕНКОЇ з організації  проведення відбіркових турів до Культурно-мистецької акції «Київщина – колиска моєї душі».
08 Грудня, 2021 р., 15:54
Обухівська районна державна адміністрація спільно з працівниками правоохоронних органів та Держпродспоживслужби продовжує перевірки щодо дотримання суб’єктами господарювання встановлених вимог до функціонування в умовах адаптивного карантину, зокрема під час здійснення діяльності в сфері торгівлі, обслуговування та побуту.
08 Грудня, 2021 р., 15:15
З метою наближення послуг служби зайнятості безпосередньо до мешканців громад фахівцями Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості 8 грудня 2021 року проведено виїзний захід  у Семенівський старостинський округ  Обухівської ОТГ. 
08 Грудня, 2021 р., 14:52
Просимо водіїв  зважати на дорожню обстановку! При суттєвому погіршенні погодних умов, радимо утриматися від поїздок. Враховуйте, що провести обробку покриття одномоментно з настанням несприятливої дорожньої обстановки неможливо.
07 Грудня, 2021 р., 08:35
Шановні працівники і ветерани органу місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів! 
06 Грудня, 2021 р., 17:02
У межах реалізації національного проєкту "Ноутбук кожному вчителю" Міністерства освіти і науки та Міністерства цифрової трансформації продовжуються поставки комп’ютерної техніки у школи. Середня вартість одного ноутбука за субвенцією в цих областях – 17 800 грн. 
06 Грудня, 2021 р., 16:59
В рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” в Київській області триває реконструкція басейну в м. Славутич та будівництво басейну в м. Кагарлик.
06 Грудня, 2021 р., 16:32
6 грудня Україна відзначає День Збройних Сил України. Сьогодні ми є свідками відродження та змін в нашій армії й можемо з упевненістю стверджувати – вона готова показати належну обороноздатність.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь