Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

23 Листопада, 2021 р., 18:58
23 листопада 2021 року відбулось пленарне засідання дев’ятої позачергової ceciï Обухівської райради восьмого скликання.
21 Листопада, 2021 р., 18:56
День Гідності та Свободи – свято в Україні, що святкується щороку 21 листопада на честь початку двох революцій: Помаранчевої революції (початок 22 листопада 2004 року) та Революції гідності (акція студентів та громадських активістів розпочалася 21 листопада 2013 року). 13 листопада 2014 року президент України Петро Порошенко підписав указ, згідно з яким в Україні 21 листопада святкується День Гідності та Свободи.
19 Листопада, 2021 р., 15:16
19 листопада за ініціативи КОДА відбулась онлайн-нарада щодо забезпечення виконання вимог Законів України «Про  засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та «Про місцеві державні адміністрації». У нараді взяли участь перший заступник голови Обухівської РДА Сергій ФЕСЕНКО та начальник управління управління соціально-економічного розвитку Віталій ГОРОБЕЦЬ. В ході наради були підняті питання щодо наявності на офіційних сайтах РДА відповідного розділу та його наповнення.  ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РДА   
18 Листопада, 2021 р., 14:55
18 листопада під головуванням заступника голови Обухівської РДА Ірини СТАРЕНЬКОЇ відбулась ондайн-нарада щодо роботи закладів охорони здоров’я. Під час наради були розглянуті питання наявності кисню, а також вакцинальної кампанії  в рамках роботи кол-центру, створеного при Обухівській районній державній адміністрації,  який проводить роз’яснювальну роботу серед населення щодо переваг вакцинації від COVID-19. 
17 Листопада, 2021 р., 13:56
17 листопада відбувся особистий прийом голови Обухівської районної державної адміністрації Олександра ГОМОНА. 
17 Листопада, 2021 р., 12:00
Чи задумувалися ви, з якими труднощами стикаються батьки маленьких дітей? Наскільки складно підтягнути дитячий візочок сходами одній людині без сторонньої допомоги, зайти з ним до магазину, де немає пологого входу чи пандуса, або у транспорт без спеціального пониження? Про цю проблему ми не замислюємось, поки самі не стаємо батьками чи поки в нашому близькому оточенні не з’являються діти. Усі ці сходинки, бордюри та високі пороги — це все бар’єри, які не дозволяють батькам чи опікунам вільно пересуватися з маленькими дітьми. Це також перепони, що ускладнюють пересування людям з інвалідністю, для яких більшість українських міст і сіл є архітектурно недоступними, а також людям старшого віку й іншим представникам маломобільних груп населення.
16 Листопада, 2021 р., 16:17
На виконання протокольного доручення голови КОДА Василя ВОЛОДІНА за результатами наради (5 листопада, протокол №31) в Обухівській районній державній адміністрації створено call-центр, який проводить роз’яснювальну роботу серед населення щодо переваг вакцинації від COVID-19.
15 Листопада, 2021 р., 16:27
Відповідну форму № 028-1/о «Висновок лікаря щодо наявності протипоказань до вакцинації проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (https://cutt.ly/ATrWkmP) та інструкцію (https://cutt.ly/DTrWv3z) щодо її заповнення було затверджено наказом МОЗ № 2394 від 2 листопада 2021 року. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь