Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

02 Листопада, 2021 р., 16:16
Сьогодні  відбулась робоча зустріч директора Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості Сніжани Назаренко із представником агітаційної групи 72 окремої механізованої бригади майором Миколою Кисілем та інструктором відділення рекрутингу Обухівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександрою Манякою, на якій було обговорено шляхи подальшої співпраці щодо допомоги у підборі кандидатів із числа зареєстрованих безробітних на військову службу за контрактом. 
02 Листопада, 2021 р., 16:11
2 листопада під головуванням заступника голови Обухівської районної державної адміністрації Ірини СТАРЕНЬКОЇ відбулось засідання робочої групи щодо призначення та виплати соціальної допомоги непрацездатним особам  з числа інвалідів та малозабезпечених осіб.
02 Листопада, 2021 р., 16:00
країнці, які були щеплені від COVID-19 за кордоном, можуть отримати Міжнародне свідоцтво про вакцинацію у свого сімейного лікаря.
01 Листопада, 2021 р., 12:29
Населення часто порушує елементарні правила пожежної безпеки, не приділяючи їм належної уваги або просто тому, що не знає їх. Це приводить до того, що у житлових будинках пожежі виникають значно частіше.
01 Листопада, 2021 р., 12:29
Міністр оборони України Андрій Таран анонсував надання на порталі «Дія» електронних послуг (сервісів) громадянам щодо виконання ними військового обов’язку. Йдеться, зокрема, про інформацію, яка міститься про них в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів. За словами Міністра оборони, реалізація проекту так званого «електронного центру комплектування та соціальної підтримки» (Е-ТЦК) у «Дії» запланована протягом 2022-2023 років.
30 Жовтня, 2021 р., 18:15
        В рамках проєкту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» 29 жовтня  на базі Обухівської міськрайонної філії Київського ОЦЗ відбулась робоча зустріч з представниками Міжнародної Організації Праці - старшим технічним радником проєкту Джемалом Ходжіч та Національним координатором проєкту Георгієм Морозовим. У заході взяли участь начальник управління надання послуг населенню Державного центру зайнятості Інна Бондіні та заступник директора Київського обласного центру зайнятості Світлана Квітка. 
30 Жовтня, 2021 р., 09:02
30 жовтня 1993 року в Міністерстві внутрішніх справ України було створено Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. За цей час була проведена велика кількість змін як в самому Управлінні, так і в її роботі. Зокрема, в 2019 році прийнято рішення про переформатування підрозділів протидії наркозлочинності, у зв`язку із чим утворено Департамент боротьби з наркозлочинністю, як міжрегіональний територіальний орган Національної поліції України.
29 Жовтня, 2021 р., 09:53
У Кагарлику на Обухівщині стартували роботи з будівництва басейну. Завершити проєкт планують у 2022 році.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь