Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запрошуємо до участі в Всеукраїнському літературному конкурсі мені Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятись зміг!»

Дата: 02.03.2023 09:12
Кількість переглядів: 234

Фото без опису Метою Конкурсу є утвердження історичної пам’яті українського народу, його національної свідомості, формуваннята поширеннядуховних цінностей і пріоритетів – патріотизму, відданості справі державотворення, вшанування учасників українських національно-визвольних змагань нашого народу ХХ – ХХІ століть, в тому числі героїв московсько-української війни, розв’язаної росією у 2014 році.

Всеукраїнський літературний конкурс «Тільки тим дана перемога,хто у болі сміятись зміг!» заснований Жіночим товариством імені Ольги Басараб та Олени Теліги, Організацією українських націоналістів за підтримки Державного комітету телебачення і радіомовлення України.Конкурс щорічний і проводиться вп’яте..

Основними завданнями Конкурсу є утвердження в свідомості та почуттях громадян патріотичних цінностей, переконань і поваги до України, її історії та Незалежності.

До участі у Конкурсі запрошуються особи, яким виповнилося 15 років.

Конкурс проводиться на безоплатній основі.

 Номінації:

Художні твори про події та учасників національно-визвольного руху в Україні ХХ - ХХІ століть та волонтерів, добровольців, військовослужбовців, капеланів, медпрацівників, журналістів, які брали або беруть участь у московсько-українській війні, розв’язаній росією у 2014 році.

.На конкурс висуваються нові оригінальні твори написані українською мовою, які раніше не оприлюднювалися. Обсяг роботи: до 50 сторінок у форматі Word (міжрядковий інтервал 1,5, шрифт Times New Roman, кегль 14).

 Прийом конкурсних робіт триває з 1 березня до1липня.

Конкурсні роботи надсилаються за адресою: bibliovv@ukr.net «Конкурс, оргкомітет».   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь