Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

26 Жовтня, 2021 р., 14:50
Сьогодні, 26 жовтня, за ініціативи голови Обухівської районної державної адміністрації Олександра ГОМОНА спільно з ГО "Асоціація розвитку спорту і туризму України" за підтримки Київської ОДА проходить безкоштовний одноденний тренінг з написання грантових проєктів.
26 Жовтня, 2021 р., 14:07
26 жовтня 2021 року в Обухівській районній державній адміністрації Київської області відбулась спільна нарада на тему: «Здійснення господарської діяльності суб’єктів рибного господарства на території Обухівського району Київської області  за участі Управління Державного агентства рибного господарства у м. Києві та Київській області.
26 Жовтня, 2021 р., 13:24
Обухівське РУ та 4 державний пожежно-рятувальний загін ГУ ДСНС України у Київській області інформує, що до складу Львівського державного університету безпеки життєдіяльностівходить Вінницький Ліцей цивільного захисту, який є державним закладом середньої освіти ІІІ ступеня з профільним навчанням, що забезпечує здобуття вихованцями повної загальної середньої освіти на рівні державного стандарту і допрофесійної підготовки у сфері цивільного захисту «Пожежний-рятувальник».
26 Жовтня, 2021 р., 13:18
Шановні мешканці Обухівського району! Якщо Ви бажаєте прийняти на виховання дитину-сироту, дитину, позбавлену батьківського піклування, підтримати її, надати сімейне тепло, любов, затишок, підготувати до самостійного життя, звертайтеся до  служби у справах дітей та сім’ї Обухівської районної державної адміністрації, або до місцевої територіальної громади.
26 Жовтня, 2021 р., 13:05
Засоби для виконання рятувальних робіт та обладнання пожежних автомобілів. Таку назву мало сьогодні практичне заняття для учнів Обухівського академічного ліцею № 3, які завітали до рятувальників Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області та 16-ДПРЧ у м. Обухів.
26 Жовтня, 2021 р., 12:03
Щомісяця  на території  Української  територіальної громади працює сервісний майданчик Державної служби зайнятості. 25 жовтня 2021 року фахівці  #Обухівської_міськрайонної_філії #Київського_обласного_центру_зайнятості  надавали консультації мешканцям громади щодо перспектив  працевлаштування громадян на підприємства  Обухівщини та міста Києва, наголошуючи  на необхідності офіційного  працевлаштування, роз’яснювали  щодо порядку та умов реєстрації в службі зайнятості, необхідних  для цього переліку  документів, можливостей  реєстрації в службі зайнятості через сервіс «Електронна черга» та портал державних послуг «Дія».
25 Жовтня, 2021 р., 22:38
23-24 жовтня 2021 року на льодовій арені «Льодограй», що в Богуславі, було зафіксовано декілька рекордів України. Рекорди були встановлені під час проведення відкритого Кубку Київської області з хокею з шайбою серед юнаків 2013-2014 року народження та внесені у Книгу рекордів України. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь