Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

07 Жовтня, 2021 р., 16:04
Об’єкт незавершеного будівництва – станція підготовки води в м. Обухів — цікавий та перспективний актив для інвестицій:  
07 Жовтня, 2021 р., 16:03
7 жовтня під головуванням голови Обухівської районної державної адміністрації Олександра ГОМОНА відбулось засідання колегії Обухівської районної державної адміністрації. 
07 Жовтня, 2021 р., 16:02
Оголошено аукціон з приватизації єдиного майнового комплексу в Обухові, яке є одним з інвестиційно привабливих міст Київської області:
06 Жовтня, 2021 р., 12:24
6 жовтня до рятувальників Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області та 16-ДПРЧ м. Обухів завітали учні Обухівського академічного ліцею № 2 та Григорівської загальноосвітньої школи.
05 Жовтня, 2021 р., 10:09
Співробітник карного розшуку - одна з найбільш почесних і легендарних професій. Це щоденна, повна небезпеки праця. Словом, це спосіб життя. 
03 Жовтня, 2021 р., 09:08
Дорогі наші вчителі! Вітаю вас з Всесвітнім днем вчителя! Високо ціную щедрість ваших люблячих сердець, ваше терпіння і розуміння, відданість справі і любов до нас — своїх учнів! 
02 Жовтня, 2021 р., 22:30
2 жовтня під патронатом голови Феодосїівської ОТГ Миколи Пянчука відбувся відкритий фестиваль Київщини  з велоспорту. Організатором велодня  виступили КЗ КОР КОСДЮСШОР «Промінь» ВС», Управління МтаС КОДА, ФВС Київщини. Відкрив захід голова Обухівської РДА Олександр ГОМОН. 
02 Жовтня, 2021 р., 21:40
2 жовтня за підтримки Обухівської районної державної адміністрації в рамках підготовки до Чемпіонату України з парапланерного спорту по польотах з мотором школа парапланеризму Paramotor Ukraine спільно з Федерацією парапланерного спорту України поблизу мікрорайону Польок, що в Обухові, провела тренувальні польоти мотопарапланеристів. 
01 Жовтня, 2021 р., 17:09
Протягом десяти днів резервісти та військовозобов'язані відпрацьовували задачі підрозділів територіальної оборони на території міста Обухів та району: як вести бій, діяти в критичних ситуаціях, надавати першу медичну допомогу, орієнтуватися на місцевості, застосовувати засоби зв’язку, вдосконалили військові навички, тощо.
30 Вересня, 2021 р., 22:51
29 вересня 2021 року в приміщенні Обухівської міськрайонної філії КОЦЗ проведено міні-ярмарок вакансій для шукачів роботи на замовлення ФОП КОВТУНЕНКО АНАСТАСІЇ ВАЛЕРІЇВНИ. Підприємець займається продажем елітного одягу «Symbol» на території аутлет-містечка Мануфактура в с.Ходосівка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь