Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Створення інформаційного простору безпеки - одне з важливих питань у сфері безпеки підростаючого покоління

Дата: 01.02.2023 14:00
Кількість переглядів: 125

Фото без опису1 лютого в Обухівській районній військовій адміністрації відбулася нарада щодо безпекових питань в навчальних закладах Обухівщини під головуванням заступника голови КОВА Жанни ОСІПЕНКО.

 

Важливість забезпечення безпеки навчального процесу під час військового стану постійно на порядку денному Київської обласної військової адміністрації та ДСНС України. Тож

 

У нараді взяли участь директор Департаменту освіти і науки КОВА, начальники управлінь освіти ОТГ Обухівського району та представники Головного управління ДСНС України у Київській області.


Основне питання, яке вкрай актуальне для нашого сьогодення - це наявність та стан укриттів в навчальних закладах. Адже під час повітряної тривоги усі діти мають бути захищені та перебувати у зручних умовах тривалий час. Тому керівництвом КОВА проводиться потужна робота щодо удосконалення та модернізації цих приміщень. Особливу увагу також було приділено виконанню вимог пожежної безпеки в навчальних закладах, а саме:
обладнанню системами протипожежного захисту, наявності первинних
засобів пожежогасіння, проведення інструктажів та роз’яснювальної роботи з
питань пожежної та техногенної безпеки.

Разом з тим, ще одне з важливих питань у сфері безпеки підростаючого покоління - це створення інформаційного простору безпеки, а саме безпекові освітні проекти - Клас Безпеки та Вихователь Безпеки. Так, станом на сьогодні, в Обухівському районі створено 5 Класів Безпеки, в яких рятувальники, медики, волонтери та представники Національної поліції проводять навчання молоді базовим навичкам безпеки у різних сферах життя.  


Під час наради було визначено першочергові заходи, які потребують негайної уваги та обговорено шляхи усунення недоліків для повноцінного та безпечного функціонування навчальних закладів Обухівщини.

Фото без опису


Провідний інспектор відділу запобігання надхвичайним ситуаціям Обухівського РУ ГУ ДСНС Укракїни у Київській області старший лейтенант служби цивільного захисту
                                                                                   Владислав СЕКРЕТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь