Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

29 Вересня, 2021 р., 19:47
Сьогодні, 29 вересня 2021 року, за ініціативи голови Обухівської РДА Олександра ГОМОНА, в режимі селекторної онлайн-наради відбулось засідання міжвідомчої робочої групи для проведення спільних заходів з метою виявлення та усунення рекламних засобів, розміщених з порушеннями законодавства поза межами населених пунктів Київської області.
29 Вересня, 2021 р., 19:00
Основна мета масштабного навчання - підвищення оборонних спроможностей України та покращення взаємосумісності зі Збройними силами держав-членів НАТО. 
27 Вересня, 2021 р., 23:47
За підтримки Обухівської районної державної адміністрації в рамках підготовки до Чемпіонату України з парапланерного спорту по польотах з мотором школа парапланеризму Paramotor Ukraine спільно з Федерацією парапланерного спорту України поблизу мікрорайону Польок, що в Обухові, проведе тренувальні польоти мотопарапланеристів. 
27 Вересня, 2021 р., 23:10
В рамках відзначення всесвітнього дня туризму Обухівська РДА разом з компанією FreeGen Group зробили Богуславській громаді подарунок у вигляді віртуальних маршрутів і 3D геймифікацією Богуславу. Для того, щоб здійснити подорож у часі й знайти всіх мамонтів і динозаврів, необхідно завантажити в телефон додаток FreeGen і знайти Богуслав.
27 Вересня, 2021 р., 23:05
27 вересня відбувся робочий візит Вадима Курила в м. Обухів, на меті якого стояло декілька цілей: зустріч з головою Обухівської районної державної адміністрації Олександром Гомоном та ознайомлення з об’єктами державної власності, їх станом і цільовим використанням на території Обухівського району в цілому.  
27 Вересня, 2021 р., 22:57
26 вересня в Обухівському народному мистецькому центрі відбулась презентація колишнього дитячого смаколика зі знаменитого обухівського ярмарку пряника «Пірника». 
27 Вересня, 2021 р., 10:33
На території Обухівського району розпочались навчання підрозділів територіальної оборони (з 22 вересня по 1 жовтня 2021 року).   Під час навчань будуть практично відпрацьовуватись задачі підрозділів територіальної оборони на території міста Обухів та району, а саме:
26 Вересня, 2021 р., 22:58
Всесвітній День туризму-2021 Обухівський район централізовано відзначив у самому серці Богуслава. Це було справжнє свято подорожей та пригод з нешаблонною насиченою програмою, сповненою вражень, емоцій та нових технологій через подорож у часі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь