Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

03 Листопада, 2021 р., 16:43
3 листопада 2021 р. за участю голови Обухівської районної державної адміністрації Олександра ГОМОНА та його першого заступника Сергія ФЕСЕНКА відбулась онлайн-нарада за ініціативи КОДА спільно з Регіональним відділення Фонду державного майна України по Київській, Черкаській та Чернігівській областях та об’єднаними територіальними громадами Київської області.
03 Листопада, 2021 р., 16:00
Міністерство оборони України уважно відстежує ситуацію, яка склалась поблизу державного кордону України з РФ та на тимчасово окупованих територіях Криму та Донецької і Луганської областей. Факти, що надаються розвідувальними органами України, знаходять своє підтвердження під час обміну інформацією з нашими партнерами щодо безпекової ситуації довкола України.
02 Листопада, 2021 р., 17:57
Сьогодні, 2 листопада, за ініціативи голови Обухівської районної державної адміністрації Олександра ГОМОНА та депутата Обухівської райради Олександра Вдовиченка в рамках підтримки еко-програми Президента «Зелена країна»  на території Феодосіївської громади  висадили червоні дуби та клени. 
02 Листопада, 2021 р., 16:21
Самовільне спалювання листя та сухої трави становить загрозу для людського здоров’я, адже листя, що тліє без доступу кисню, виділяє хімічні сполуки, здатні викликати у людини різні захворювання, зокрема рак.
02 Листопада, 2021 р., 16:16
Сьогодні  відбулась робоча зустріч директора Обухівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості Сніжани Назаренко із представником агітаційної групи 72 окремої механізованої бригади майором Миколою Кисілем та інструктором відділення рекрутингу Обухівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександрою Манякою, на якій було обговорено шляхи подальшої співпраці щодо допомоги у підборі кандидатів із числа зареєстрованих безробітних на військову службу за контрактом. 
02 Листопада, 2021 р., 16:11
2 листопада під головуванням заступника голови Обухівської районної державної адміністрації Ірини СТАРЕНЬКОЇ відбулось засідання робочої групи щодо призначення та виплати соціальної допомоги непрацездатним особам  з числа інвалідів та малозабезпечених осіб.
02 Листопада, 2021 р., 16:00
країнці, які були щеплені від COVID-19 за кордоном, можуть отримати Міжнародне свідоцтво про вакцинацію у свого сімейного лікаря.
01 Листопада, 2021 р., 12:29
Населення часто порушує елементарні правила пожежної безпеки, не приділяючи їм належної уваги або просто тому, що не знає їх. Це приводить до того, що у житлових будинках пожежі виникають значно частіше.
01 Листопада, 2021 р., 12:29
Міністр оборони України Андрій Таран анонсував надання на порталі «Дія» електронних послуг (сервісів) громадянам щодо виконання ними військового обов’язку. Йдеться, зокрема, про інформацію, яка міститься про них в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів. За словами Міністра оборони, реалізація проекту так званого «електронного центру комплектування та соціальної підтримки» (Е-ТЦК) у «Дії» запланована протягом 2022-2023 років.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь