Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася колегія Обухівської районної військової (державної) адміністрації

Дата: 23.03.2023 16:00
Кількість переглядів: 907

У колегії під головуванням начальника Обухівської РВА Олександра ГОМОНА  взяли участь - голова Обухівської районної районної ради Антон Карманов, депутат Київської обласної ради Сергій Левченко, бригадний генерал Збройних сил України, начальник штабу- заступник командувача УСІЗО (м. Київ) Олександр Грузевич,керівник сектору оборони N11, полковник Ігор Мазуренко,  представники територіальних громад.Фото без опису

 

 На початку колегії до  присутніх звернулися бригадний генерал Олександр Грузевич та  керівник сектору оборони N11 полковник Ігор Мазуренко, які поінформували  про необхідність проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи в громадах щодо безпекової ситуації, зважаючи на ворожі обстріли в регіоні та міни, які залишили по собі російські загарбники.

Всі необхідні матеріали від  Штабу сектору оборони Обухівського району розміщені на сайті та соціальних мережах Обухівської РВА.

На порядку денному колегії розглянуті важливі для району питання, по кожному прийняті рішення:

1. Про внесення змін до наказу начальника Обухівської районної військової адміністрації Київської області від 23.12.2022 № 342 «Про районний бюджет Обухівського району Київської області на 2023 рік».

2. Про схвалення проєкту Програми фінансової підтримки органів виконавчої влади в Обухівському районі на 2023-2025 роки.

3. Про стан та експлуатаційне утримання доріг в Обухівському районі Київської області у 2023 році.

4. Про схвалення Програми про допомогу постраждалим в наслідок військових дій на території Обухівського району Київської області на 2023 рік.

5. Про хід виконання у 2022 році районної цільової Програми забезпечення виконання рішень про стягнення коштів з управління соціального захисту населення Обухівської районної державної адміністрації Київської області на 2021-2022 роки, прийнятих судами, а також іншими державними органами (посадовими особами), які відповідно до закону мають право приймати такі рішення.

6. Про хід виконання районної цільової Програми з виконання судових рішень на 2022 рік.

7. Про хід виконання у 2022 році Районної цільової програми інформатизації «Електронна Обухівщина» на 2020-2022 роки.

8. Про хід виконання у 2022 році районної цільової Програми відновлення житлових будинків, прибудинкових споруд, об'єктів інфраструктури, пошкоджених та знищених внаслідок терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації та сталого проходження опалювального сезону на території Обухівського району Київської області на 2022-2023 рік.

Начальник Обухівської РВА Олександр ГОМОН поінформував присутніх щодо ситуації у Ржищевській громаді, де внаслідок влучання ворожих дронів у цивільний об'єкт загинули люди, є постраждалі.

Кожна родина отримає відповідну матеріальну допомогу, необхідні речі, а також фінансову підтримку. Також Олександр ГОМОН нагадав про дотримання правил безпеки при отриманні сигналу “Повітряна тривога” та під час мінометних (артилерійських) обстрілів, а також поводження з ВНП.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь