Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Ротарі Клаб Інтернешенал» вчергове простягає руку допомоги Обухівщині

Дата: 24.03.2023 11:56
Кількість переглядів: 168

Українське цивільне населення продовжує відчувати наслідки війни з рф. У таких ситуаціях особливо важливо підтримувати людей та забезпечувати їх базовими потребами.У модульному містечку на Обухівщині, яке було урочисто відкрите 30 жовтня минулого року, тимчасово проживають 352 людини, які були вимушені покинути свої домівки через агресію рф.Забезпечення переселенцям достойних умов проживання - це одне з головних завдань цього проєкту. Тому було зроблено все можливе, щоб люди мали все необхідне.

 

Варто відзначити роботу гуманітарного штабу Обухівської районної військової адміністрації, який взяв на себе відповідальність за переселенців, що обрали Обухівщину прихистком, ще з перших днів війни. Саме завдяки співпраці цього штабу до відкриття модульного містечка з БО "Рокада" сюди було передано матраци, постіль, рушники, подушки, сангігієну в кожну кімнату.

Фото без опису

А сьогодні руку допомоги Обухівщині вже вкотре простягнув «Ротарі Клаб Інтернешенал» Rotary Club Kyiv International. За ініціативою гумштабу Обухівської РВА на чолі з Олександром ГОМОНОМ було сформовано потребу і передано цільову допомогу у вигляді ковдр, подушок, матраців, постільної білизни та посуду.

Це є важливим прикладом підтримки людей під час війни, коли необхідно забезпечити їм не тільки безпеку, але і достойні умови перебування в тимчасовому прихистку.

Фото без опису

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь