Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Обухівській РВА відбулося спільне заняття з відповідальними за ведення військового обліку в органах місцевого самоврядування на підприємствах, установах та організаціях

Дата: 10.03.2023 13:15
Кількість переглядів: 192

Захід проводився з метою покращення стану військово-облікової роботи та бронювання. Заняття тривало понад годину та було розділено на три частини.

Фото без опису

У вступній частині заступник начальника Обухівської районної військової адміністраціі Ярослав Сваричевський акцентував увагу на важливості військового обліку для створення якісного мобілізаційного резерву.

В першій частині головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи Валерій Виговський зробив вступну презентацію про важливість військового обліку для створення якісного мобілізаційного резерву.

У другій частині виступили начальник відділення обліку солдатів, сержантів та майори, які розповіли про порядок ведення обліку в різних органах та особливості ведення обліку офіцерів та призовників.

Виступаючі супроводжували свої доповіді переглядом презентацій на сайтах постанов Кабінету Міністрів України з військового обліку.

У заключній частині головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи Валерій Виговський підвів підсумки та проаналізував виконавчу дисципліну з питань військового обліку

Фото без опису.

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь