Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Київській області відбулася конференція «Рік незламності. Разом до Перемоги»

Дата: 13.03.2023 08:00
Кількість переглядів: 202

 Захід присвячений подіям роковин повномасштабного російського вторгнення та деокупації Київщини. У ньому  взяли участь представники дипломатичних установ, міжнародних гуманітарних організацій, представники силових структур області, очільники тих громад Київщини, що постраждали внаслідок окупації – усі ті, хто брав участь в евакуації, допомозі населенню деокупованих територій, хто надає фінансову підтримку у відновленні зруйнованої інфраструктури.

Фото без опису

 

Серед них – Посол Нідерландів в Україні Йеннес де Мол, Посол Бельгії в Україні Петер Ван де Велде, Посол Словенії в Україні Томаж Менцін, представники посольств Німеччини, Іспанії, Ізраїлю, Великої Британії, Швеції, Швейцарії, Туреччини, Чехії, Польщі, Угорщини, Литви, Естонії, Австрії, Італії, Словаччини, Португалії.

КОВА представляли т.в.о. голови Київської ОДА Dmitry Nazarenko , заступники голови Микола Бойко та Vitalii Vlasiuk , співробітники Управління міжнародного співробітництва і Департаменту містобудування та архітектури.

Крім того, на заході були присутні представники міжнародних та іноземних організацій – USAID, ПРООН, МОМ, УВКБ ООН, УКГС, ЮНОПС, ЮНІСЕФ в Україні, ACTED, PFRU, Товариства Червоного Хреста України, Карітас України, Oxfam, GEM, GER3, JICA, КОІСА, Польська гуманітарна акція, Neo Eco, MEDAIR, ADRA, Угорської екуменічної служби допомоги та інші.

«Минулий рік показав всьому цивілізованому світу, з яким жорстоким ворогом зіткнулася Україна, і як ми боремося за свою свободу, за демократичні цінності Європи. Це був рік незламності. Ми вистояли і разом здобудемо Перемогу. Дякую кожному з вас за допомогу та підтримку. За долучення до відбудови зруйнованого на Київщині. Окупанти знищували наші будинки, школи, лікарні, але вони ніколи не зможуть знищити нашу волю. Ми все відбудуємо і зробимо життя в області комфортніше. Ще раз дякую за вашу підтримку», – підкреслив під час виступу т.в.о голови Київської ОДА.

Фото без опису

Дмитро Назаренко та Віталій Власюк презентували проєкти відбудови області, показали ті, що вже були реалізовані спільно з міжнародними партнерами, та пропозиції проєктів із відбудови та підвищення енергоефективності закладів до спільної реалізації.

Після завершення офіційної частини учасники заходу – дипломати, представники міжнародних організацій, волонтери, лідери громад, представники влади мали можливість обмінятися думками та обговорити перспективи співробітництва.

 

 Київська обласна державна адміністрація. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь