Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

28 Лютого, 2023 р., 17:01
Начальник Обухівської районної військової адміністрації Олександр ГОМОН привітав бійців добровільного формування зі значущою подією та відзначив їх вагомий внесок у зміцненні суверенітету та захисту держави.
28 Лютого, 2023 р., 11:57
Повністю відновлено 6 775 об’єктів, ще понад 3 900 об’єктів — частково, але забезпечено життєдіяльність. Мова йде про об’єкти житлового фонду, освітні заклади, об’єкти соціальної сфери та заклади охорони здоров’я.
28 Лютого, 2023 р., 10:09
 4336 українських родин отримали допомогу у Ржищівському гуманітарному штабі за цей страшний рік. З перших днів у  Будинку культури працює Волонтерський цех, де переселенці та дівчата з громади абсолютно безоплатно без вихідних виробляють речі на потреби ЗСУ.
27 Лютого, 2023 р., 19:06
Формування бригад «Гвардії Наступу» відбувається виключно із тих, хто зголошується сам. Якщо ви вмотивований, бажаєте взяти участь в історичних подіях з деокупації регіонів України – вступайте до однієї з бригад . Заповнюйте заявку на сайті: storm.mvs.gov.ua  Адреси ЦНАПів у Київській області: https://bit.ly/3KsANMB
27 Лютого, 2023 р., 16:50
Начальник Обухівської районної військової адміністрації Олександр Гомон разом з благодійником Олесем Возним передали чергове авто на потреби ЗСУ. Зокрема цей автомобіль слугуватиме батальйону, який дислокується на території Обухівського району.
27 Лютого, 2023 р., 16:30
До кінця війни кількість ветеранів та членів їхніх сімей, якими опікується Міністерство у справах ветеранів України, може збільшитися з 1,2 мільйонів до 4-5 мільйонів осіб.
27 Лютого, 2023 р., 14:11
 Під час візиту Олександр Гомон високо оцінив зусилля міської влади у створенні зручних умов для мешканців громади та зауважив на важливості підтримки та розвитку інфраструктури в умовах загроз національній безпеці.
27 Лютого, 2023 р., 13:20
Ми з радістю запрошуємо ВПО, пенсіонерів, ветеранів, багатодітні та малозабезпечені родини до нашого речового складу в середу, 1 березня, з 10:00 до 13:00. Наші невтомні волонтери з радістю допоможуть вам підібрати потрібний одяг та забезпечать необхідними речами.
26 Лютого, 2023 р., 21:10
.Благодійники та волонтери грають важливу роль у забезпеченні необхідної допомоги та підтримки тим, хто цього потребує. Вони збирають кошти, матеріали, медичне обладнання та інші ресурси, щоб простягти руку допомоги тим, хто здійснює її першим - людям в білих халатах.
26 Лютого, 2023 р., 18:08
Це вже не вперше, коли Познанський повіт демонструє свою готовність допомогти тим, хто цього потребує. У минулому році Познанський повіт передав на Обухівщину 12 тонн гуманітарноі допомоги, пожежний автомобіль, дві карети швидких та авто на одну з громад району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь