Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

26 Лютого, 2023 р., 21:10
.Благодійники та волонтери грають важливу роль у забезпеченні необхідної допомоги та підтримки тим, хто цього потребує. Вони збирають кошти, матеріали, медичне обладнання та інші ресурси, щоб простягти руку допомоги тим, хто здійснює її першим - людям в білих халатах.
26 Лютого, 2023 р., 18:08
Це вже не вперше, коли Познанський повіт демонструє свою готовність допомогти тим, хто цього потребує. У минулому році Познанський повіт передав на Обухівщину 12 тонн гуманітарноі допомоги, пожежний автомобіль, дві карети швидких та авто на одну з громад району.
26 Лютого, 2023 р., 08:04
 У 2014 році рф порушила міжнародне право — незаконно окупувала Кримський півострів. Спротив не покидає окупований півострів всі 9 років. Мітинги, демонстрації, акції протести, героїчні вчинки українських військових.
24 Лютого, 2023 р., 17:00
24 лютого з візитом Київщину відвідали делегації об’єднання парламентарів держав-членів ЄС «United for Ukraine» (U4U), парламентської делегації Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, представники Постійних делегацій іноземних держав у Парламентській Асамблеї Ради Європи та групи з міжпарламентських зв’язків з Україною національних парламентів іноземних держав.
24 Лютого, 2023 р., 15:00
Хоч цьогоріч зима не сильно лютує, але бажання створити затишок та зігрітися у власній оселі завжди притаманна людині. І, на жаль, це прагнення часом може обернутися трагедією. Не дотримання заходів безпеки під час опалювального сезону не тільки може зруйнувати оселю, але і призвести до більшої біди - травмування чи загибелі.
24 Лютого, 2023 р., 09:35
 За рік, що минув від повномасштабного вторгнення, Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає.
23 Лютого, 2023 р., 13:54
Громадською спілкою "А21 Україна" – міжнародною громадською організацією, яка протягом 12 років займається протидією торгівлі людьми по всьому світу, розроблено брошуру «Посібник з безпечного працевлаштування».
22 Лютого, 2023 р., 16:30
Кампанія спрямована винятково на найм вмотивованих людей, які добровільно записуються до тих бригад, що найкраще пасують їм за ідеологією та цінностями.
22 Лютого, 2023 р., 14:58
Тристоронній телеміст організував староста нашого партнерського Познанського повіту (Польща) Ян ГРАБКОВСЬКИЙ Jan Grabkowski, до якого на його запрошення разом з начальником Обухівської районної військової адміністрації Олександром ГОМОНОМ долучився президент Ганновера (Німеччина) Штеффен КРАХ Regionspräsident Steffen Krach.
21 Лютого, 2023 р., 18:46
Від початку повномасштабного вторгнення окупантів на територію України багато вимушено переміщених родин обрали територію Обухівщини як тимчасовий прихисток. Наразі, офіційно в Обухівському районі зареєстровано майже 60 тисяч переселенців. На території району існує кілька місць компактного проживання ВПО, одне з них - організоване на базі гуртожитку Богуславського гуманітарного коледжу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь