Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

06 Лютого, 2023 р., 09:54
Так, буде сформований реєстр постраждалих підприємств, що мають право на проведення незалежної оцінки завданих збитків. Оцінка буде проводитися суб’єктами оцінювальної діяльності.
06 Лютого, 2023 р., 09:49
На пункт зв’язку 16-ДПРЧ (м. Обухів) 05.02.2023 року о 14 год. 02 хв.  надійшло повідомлення про необхідність допомоги у розрізанні льоду на озері, за адресою: м. Обухів, вул. Київська, де проживає водоплаваюча птиця, для якої є загроза життю від бродячих тварин.
03 Лютого, 2023 р., 20:17
На Обухівщині делегацію з Німеччини зустрічали заступник голови КОВА Віталій ВЛАСЮК, начальник Обухівської районної військової адміністраціі Олександр ГОМОН, Васильківській міський голова Наталія Баласинович.
03 Лютого, 2023 р., 12:03
Хоч цьогоріч зима не сильно лютує, але бажання створити затишок та зігрітися у власній оселі завжди притаманна людині. І,на жаль,  це прагнення часом може обернутися трагедією. Не дотримання заходів безпеки під час опалювального сезону не тільки може зруйнувати  оселю, але і призвести до більшої біди - травмування чи загибелі.
03 Лютого, 2023 р., 11:49
Україна готується до штурму аж до Криму і Чорного моря, щоб вигнати окупантів зі своєї території. МВС України, Національна гвардія, Національна поліція та Державна прикордонна служба закликають усіх українців, хто прагне якомога швидше викинути російських загарбників з української землі та звільнити всіх наших людей, вступати до лав нових підрозділів. 
02 Лютого, 2023 р., 19:27
2 лютого під головуванням начальника Обухівської районної військової адміністрації Олександра ГОМОНА за участі начальника управління агропромислового розвитку КОДА Київська обласна державна адміністрація Ліни Щуревич відбулась робоча нарада з представниками сільськогосподарських підприємств Обухівського району Київської області.
02 Лютого, 2023 р., 19:00
 ЗАХИЩАЙ СВОЄ. ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ.
02 Лютого, 2023 р., 14:43
Головне управління ДПС у Київській області нагадує, що ведення обліку товарних запасів, або якогось іншого додаткового обліку, не передбачено для платників єдиного податку І групи.
02 Лютого, 2023 р., 13:44
Про Правила поводження з вибухонебезпечними предметами. Під вибухонебезпечними предметами слід розуміти будь-які пристрої, засоби, підозрілі предмети, що здатні за певних умов вибухати.
02 Лютого, 2023 р., 12:37
Захищай своє. Збройні Сили України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь