Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

21 Лютого, 2023 р., 17:11
  21 лютого 2023 року під головуванням начальника Обухівської райнної військової адміністрації Олександра ГОМОНА відбулась нарада з очільниками та представниками територіальних громад Обухівщини.
21 Лютого, 2023 р., 15:32
  Такі рекомендації ухвалили під час засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області.
21 Лютого, 2023 р., 14:24
Сьогодні, 21 лютого,  відбулась колегія Обухівської районної державної адміністрації, яка розпочалась з публічного звіту голови Обухівської районної державної адміністрації Олександра ГОМОНА.
21 Лютого, 2023 р., 14:24
 21 лютого рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Богуслав взяли участь в проведені протипожежного тренування на підприємстві, яке розташоване на території Богуславської територіальної громади. 
21 Лютого, 2023 р., 14:21
Пенсіонерам, ВПО, багатодітним та малозабезпеченим родинам наші двері відкриті в середу, 22 лютого та в суботу 25 лютого з 10:00 до 13:00.
20 Лютого, 2023 р., 17:33
.Дев’ять років тому в Україні розпочався найтрагічніший етап Революції Гідності. У період 18-20 лютого 2014 року в центрі столиці загинули більше ста протестувальників, кілька десятків зникли безвісти, більше тисячі отримали поранення, а сотні - були заарештовані та зазнали тортур.
20 Лютого, 2023 р., 08:57
“День Героїв Небесної Сотні – жалобний день, але він не про смерть, а про героїчну боротьбу, самопожертву, готовність українського суспільства захищати державну незалежність України. Саме 20 лютого 2014 року почалася війна, в якій українці потужно захищали свої цінності, а путінський режим руками Януковича намагався підкорити Україну. І ми бачимо прямі паралелі між протистоянням та активною фазою російсько-української війни – застосування зброї проти беззбройних протестувальників тоді і проти цивільного населення під час війни, використання забороненої зброї. Тому ми й говоримо, що Небесна Сотня – то перша когорта вже Небесної Січі. 
19 Лютого, 2023 р., 17:59
 Таку допомогу отримали соціально вразливі категорії населення завдяки тісній співпраці Обухівської районної військової (державної) адміністрації на чолі з Олександром ГОМОНОМ та командами Rotary Club Kyiv International і Міжнародної організації з міграції IOM Ukraine та волонтерів.
19 Лютого, 2023 р., 13:43
Державний Герб України – один із державних символів України нарівні з Конституцією, Гімном і Прапором. Зображення Герба розміщується на грошових знаках, печатках органів державної влади і державного управління та знаках поштової оплати, бланках державних установ, службових посвідченнях, штампах тощо.
17 Лютого, 2023 р., 19:23
Прем'єр-міністр Нідерландів Марк РЮТТЕ перебуває в Україні з робочим візитом.Після зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським прем’єр завітав до Обухівщини на пошкоджений об’єкт критичної інфраструктури, де його зустрічали міністр енергетики України Герман ГАЛУЩЕНКО, заступник голови КОДА Віталій ВЛАСЮК, начальник Обухівської районної військової адміністраціі Олександр ГОМОН та голова Обухівської райради Антон КАРМАНОВ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь