Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

06 Березня, 2023 р., 10:18
Це технології сучасної охорони в Україні! 
05 Березня, 2023 р., 21:00
15 березня, начальник Обухівської районної військової (державної) адміністрації Олександр Гомон провів виїзний особистий прийом громадян у Васильківській територіальній громаді з метою надання допомоги жителям у вирішенні питань за місцем їх проживання.
05 Березня, 2023 р., 09:42
4 березня у Львові під головуванням Президента України Володимира Зеленського відбулося засідання Конгресу місцевих і регіональних влад. Обухівщину на засіданні представляв начальник Обухівської районної військової адміністрації Олександр Гомон, в також голови та представники територіальних громад нашого району.
03 Березня, 2023 р., 20:26
Безкоштовний одяг усім, хто потребує! Якщо ви перебуваєте у скрутних життєвих обставинах та потребуєте допомоги з одягом, ми з радістю повідомляємо про черговий День відкритих дверей на нашому речовому складі.
03 Березня, 2023 р., 11:32
Час повертати своє!  Обирайте бригаду.
02 Березня, 2023 р., 13:18
Гуманітарний штаб Обухівської районної військової адміністраціі формує потребу для здійснення гуманітарної допомоги соціально вразливим верствам населення, до яких відносяться:
02 Березня, 2023 р., 11:53
Міністерство внутрішніх справ доукомплектовує вісім бригад, які будуть брати участь у деокупації регіонів нашої країни.
02 Березня, 2023 р., 11:50
Так, у рамках міжнародної гуманітарної підтримки жителям Обухівщини відповідних категорій вразливості було передано значну кількість необхідних речей, таких як буржуйки, спальні мішки, каністри для води, спеціальні сонячні ліхтарі, ковдри та шапки, які допоможуть зігрітись в холодні зимові дні та забезпечити життєво важливі потреби.
02 Березня, 2023 р., 09:12
 Метою Конкурсу є утвердження історичної пам’яті українського народу, його національної свідомості, формуваннята поширеннядуховних цінностей і пріоритетів – патріотизму, відданості справі державотворення, вшанування учасників українських національно-визвольних змагань нашого народу ХХ – ХХІ століть, в тому числі героїв московсько-української війни, розв’язаної росією у 2014 році.
01 Березня, 2023 р., 16:36
Більше 100 коробок з продуктами харчування було роздано сьогодні в Обухівському районі в рамках гуманітарної акції, організованої благодійним фондом «Проксен» Благодійний Фонд «Проксен» та гуманітарним штабом Обухівської РВА.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь