Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

21 Березня, 2023 р., 11:47
У 2023 році гарячі лінії ГУ ДПС продовжують свою роботу, яка була розпочата на допомогу платникам з початком військового вторгнення на територію України.
21 Березня, 2023 р., 11:35
Щороку навесні починається сезон спалювання листя, сухої трави та інших рослинних решток. Такі дії завдають значної шкоди людині та навколишньому середовищу. .Чинним законодавством України посилено відповідальність за спалювання сухої трави, поживних залишків, луків, пасовищ, ділянок із степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю, рослинності або її залишків та опалого листя на землях сільськогосподарського призначення, у смугах відводу автомобільних доріг і залізниць, у парках, інших зелених насадженнях та газонів у населених пунктах та поза їх межами.
20 Березня, 2023 р., 19:00
У приміщенні Обухівської районної військової адміністрації відбулася 17 березня 2023 року робоча нарада щодо співпраці закладів охорони здоров’я Обухівського району Київської області та Комунального некомерційного підприємства Київської обласної ради «Київська обласна клінічна лікарня».
20 Березня, 2023 р., 13:22
Україна переможе! Ми знаємо за кого і за що воюємо!
20 Березня, 2023 р., 13:15
Для  активізації ринку праці та зростання зайнятості серед населення уряд затвердив новий порядок надання компенсацій роботодавцям за працевлаштування окремих категорій зареєстрованих безробітних, яким складно знайти роботу. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Кабінету Міністрів 10 лютого 2023 року. Відповідно до активних програм зайнятості, роботодавці отримуватимуть певні пільги за працевлаштування окремих категорій осіб.
20 Березня, 2023 р., 13:07
Із початку повномасштабної війни до пристоличного регіону в межах урядової програми було релоковано 68 підприємств із “гарячих точок” України. За останні пів року ця кількість зросла в 4 рази. Частина з релокованих виробництв вже працює і розвивається.
20 Березня, 2023 р., 13:04
Рятувальниками Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області у складі комісій було здійснено обстеження найпростіших укриттів у закладах загальної середньої освіти, закладах дошкільної освіти та інших об’єктах соціальної сфери, розташованих на території Обухівської міської територіальної громади.
20 Березня, 2023 р., 13:03
Такі тимчасові обмеження згідно з Розпорядженням Київської обласної військової адміністрації на всій території регіону продовжено з 19 до 26 березня 2023 року.
20 Березня, 2023 р., 10:03
За повідомленням в.о. начальника ГУ ДПС у Київській області Юліани Козаченко, землевласники та орендарі спрямували до бюджетів Київщини майже 275 мільйонів гривень плати за землю. За наданою інформацією, такий показник перевищує надходження січня-лютого минулого року на 28% або 59 млн грн.  
19 Березня, 2023 р., 08:40
Понад 10 палет медичного інвентаря та інвалідних візочків отримала КНП ОМР "Обухівська БЛІЛ" за ініціативиОбухівськоі районноі військовоі адміністраціі від БФ «Сильна нація".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь