Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

05 Квітня, 2023 р., 10:06
4 квітня з метою попередження пожеж та надзвичайних ситуацій під час святкування Великодня, працівники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області, активізували роботу щодо підвищення рівня пожежної безпеки в культових спорудах, шляхом їх обстеження та проведення додаткових інструктажів із настоятелями й працівниками церков Миронівської міської територіальної громади.
04 Квітня, 2023 р., 11:43
У період з 27 березня до 2 квітня в Київській області зафіксовано 970 нових випадків захворювання на коронавірус. Із них 166 – у дітей. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров’я Київської обласної військової адміністрації.  
04 Квітня, 2023 р., 11:19
 Рятувальники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області проводять зустрічі з командами Руху юних рятувальників Обухівського району та обговорюють плани проведення спільних уроків з безпеки життєдіяльності для учнів молодших класів.
04 Квітня, 2023 р., 11:00
283 роботодавця  у 2022 роціотримали компенсацію за працевлаштування 617 ВПО. Станом на 29 березня 618 внутрішньо переміщених осіб отримують послуги Київської обласної служби зайнятості та 380 осіб отримують допомогу по безробіттю. Одним із нагальних завдань служби зайнятості сьогодні оперативне надання послуг внутрішньо переміщеним особам.
04 Квітня, 2023 р., 11:00
Такі результати десятого опитування представників бізнесу Київщини, що здійснюється Департамент економіки Київської ОДА спільно з Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій.
04 Квітня, 2023 р., 10:06
Наближається Великдень, багато хто буде освячувати паску в храмі, тому працівники Обухівського РУ ГУ ДСНС України нагадують, як забезпечити власну безпеку під час святкування, аби по святі залишилися лише приємні спогади.
03 Квітня, 2023 р., 08:45
1,6 тис. роботодавців сьогодні співпрацюють із службою зайнятості. 4,6 тис. вакансій було подано у цьому році. Найбільша кількість працевлаштованих спостерігалась по таких видах економічної діяльності як: торгівля – 23%, переробна промисловість – 18%, державне управління й оборона – 12%, охорона здоров’я – 8%, сільське господарство – 7%.
03 Квітня, 2023 р., 08:40
Працівники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели профілактичний рейд в екосистемах на території Миронівської міської теритторіальної громади.  Під час заходу співробітники ДСНС нагадали людям про небезпеку  розведення відкритого вогню та вручали тематичні пам’ятки з правилами безпечної поведінки.
02 Квітня, 2023 р., 08:45
Київська область – одна з перших прийняла на себе удар загарбників. Ворог йшов на українську столицю з півночі, несучи смерть і руйнування. Військові дії в регіоні тривали понад місяць. 15 громад Вишгородського, Бучанського та Броварського районів опинилися під окупацією.
31 Березня, 2023 р., 10:04
Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур», Української асоціації підтримки творчої молоді запрошують учнів закладів загальної середньої освіти України віком до 18 років взяти учать XVІ Всеукраїнському конкурсі шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь