Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

24 Березня, 2023 р., 14:13
Бородянка, Буча, Ірпінь, Гостомель, Мощун. Населені пункти Київщини, які першими зустріли велику війну. Там точилися запеклі бої. Та попри все, вони не скорилися.
24 Березня, 2023 р., 11:56
Українське цивільне населення продовжує відчувати наслідки війни з рф. У таких ситуаціях особливо важливо підтримувати людей та забезпечувати їх базовими потребами.У модульному містечку на Обухівщині, яке було урочисто відкрите 30 жовтня минулого року, тимчасово проживають 352 людини, які були вимушені покинути свої домівки через агресію рф.Забезпечення переселенцям достойних умов проживання - це одне з головних завдань цього проєкту. Тому було зроблено все можливе, щоб люди мали все необхідне.
24 Березня, 2023 р., 08:32
Начальник Обухівської районної військової адміністраціі Олександр Гомон отримав відзнаку від командира військової частини 3066 полковника Дмитра Цимбала за його активну громадянську позицію, патріотизм, співпрацю та надання допомоги, активну участь у боротьбі з військовою агресією рф за незалежність і майбутнє України та здобутті нашої перемоги.
24 Березня, 2023 р., 08:08
Організації і країни, що борються проти туберкульозу, проводять цей День з метою привернення уваги до масштабів цієї хвороби і способів її профілактики та лікування. Щороку 24 березня відзначають Всесвітній день боротьби з туберкульозом. Ця дата обрана не випадково, адже в цей день у 1882 році Роберт Кох оголосив про виявлення бактерії, що спричиняє захворювання.
23 Березня, 2023 р., 16:00
У колегії під головуванням начальника Обухівської РВА Олександра ГОМОНА  взяли участь - голова Обухівської районної районної ради Антон Карманов, депутат Київської обласної ради Сергій Левченко, бригадний генерал Збройних сил України, начальник штабу- заступник командувача УСІЗО (м. Київ) Олександр Грузевич,керівник сектору оборони N11, полковник Ігор Мазуренко,  представники територіальних громад.
23 Березня, 2023 р., 15:14
Особистий прийом громадян керівництвом  Обухівського району дає можливість оперативно вирішити нагальні проблеми жителів. Виїзний прийом громадян відбувається згідно графіку.
23 Березня, 2023 р., 14:09
Наше спільне завдання – захистити Україну та вигнати з неї загарбників. Проте не варто забувати й про збереження водних біоресурсів під час їх природного відтворення. Адже весняно-літню заборону на лов водних біоресурсів ніхто не відміняв. Київським рибоохоронним патрулем підписано  наказ про встановлення заборони на вилов риби у нерестовий період.
23 Березня, 2023 р., 12:57
Рятувальники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели заняття для дітей Академічного ліцею міста Обухів. Під час заходу співробітники ДСНС навчили дітей що потрібно робити, аби не сталося пожежі та як діяти у разі її виникнення.
22 Березня, 2023 р., 17:08
Національний проєкт «Безпечна країна» створений з однією метою - вже сьогодні змінити Україну, зробити її більш комфортною, привабливою і безпечною як для нас, українців, так і для наших гостей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь