Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

22 Березня, 2023 р., 16:50
Інститут економічних досліджень та політичних консультацій випустив десяте Щомісячне опитування підприємств «Український бізнес під час війни» за січень 2023 року. Метою проєкту є швидкий збір інформації про поточний стан економіки на рівні підприємства.  Потреба у вичерпній інформації про економічну ситуацію є важливою для економічної політики під час війни. Для швидкого збору інформації про поточний стан економіки на рівні підприємства ІЕД проводить щомісячне опитування підприємств із застосуванням підходу кон’юнктурних досліджень (або Business Tendency Survey).
22 Березня, 2023 р., 16:32
В Обухівському районі продовжується проведення роз’яснювальної роботи та показових занять серед місцевого населення щодо дій при отриманні сигналу “Повітряна тривога” та під час мінометних (артилерійських) обстрілів та уроків з мінної безпеки і поводження з ВНП.
22 Березня, 2023 р., 13:00
Вночі 22 березня у м. Ржищів Київської області внаслідок ворожої атаки частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшим горінням.
22 Березня, 2023 р., 12:05
З початку воєнних дій близько 7,7 мільйона українців були змушені покинути домівки й переїхати в інші регіони України. Якщо це про вас і ви в пошуках нової роботи, дізнайтеся, як не стати жертвою примусової праці.
22 Березня, 2023 р., 12:02
Це залежить від сформованої структури навчального року та терміну зимових канікул, визначених педагогічною радою закладу освіти. Про це повідомили в Департаменті освіти і науки Київської ОВА.
22 Березня, 2023 р., 10:15
На виконання вимог наказу Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України та з метою роз’яснення цивільному населенню безпекової ситуації та заходів, які вживаються військовим командуванням спільно з військовими адміністраціями щодо її покращення.
22 Березня, 2023 р., 10:00
Протягом 21 березня 2023 року рятувальниками Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області у складі комісій було здійснено обстеження найпростіших укриттів у закладах загальної середньої освіти, закладах дошкільної освіти та інших об’єктах соціальної сфери, розташованих на території Української міської територіальної громади.
21 Березня, 2023 р., 13:19
Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур», Української асоціації підтримки творчої молоді запрошують учнів закладів загальної середньої освіти України віком до 18 років взяти учать XVІ Всеукраїнському конкурсі шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.
21 Березня, 2023 р., 12:54
Особисті прийоми відбуваються  згідно   Графіку виїзних прийомів громадян керівництвом Обухівської районної державної адміністрації у березні  2023 року.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь