Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

19 Квітня, 2023 р., 11:22
Працівники Обухівського районного управління спільно із представниками Козинського лісового господарства здійснено інформаційно-роз’яснювальний рейд на території природно-заповідного фонду лісництва з метою перевірки готовності до весняно-літнього періоду, а саме наявність протипожежного обладнання та засобів пожежогасіння, їх кількість та технічний стан.
19 Квітня, 2023 р., 11:18
До контактного центру системи безоплатної правової допомоги за номером 0 800 213 103 телефонують громадяни з питаннями щодо відстрочки від мобілізації, зокрема для догляду за родичами літнього віку або з інвалідністю.
19 Квітня, 2023 р., 10:00
Сказ – гостре інфекційне захворювання, яке передається від хворих тварин людям шляхом покусів чи заслинення. Хворіють на сказ всі теплокровні тварини. Найбільшу небезпеку представляють лисиці, коти, собаки, вовки, які хворіють, як в буйній так і паралітичній формі, а також в розповсюдженні вірусу сказу приймають участь кровососні, комахоїдні миші та гризуни.
18 Квітня, 2023 р., 11:35
Провели 17 квітня позачергове засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій на чолі з головою Київської ОВА Русланом Кравченком. Головним питанням обговорення були заходи оперативного реагування в разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із пропуском повені та паводків на території Київської області.
18 Квітня, 2023 р., 11:26
Головне управління ДПС у Київській області запрошує платників податків при поданні звітності використовувати електронні сервіси, створені ДПС України для подання звітності в електронному вигляді: «Єдине вікно подання електронної звітності» та «Електронний кабінет платника».  
18 Квітня, 2023 р., 10:17
Одним із пріоритетних завдань служби зайнятості є працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.. Фахівцями Київської обласної служби зайнятості разом з соціальними партнерами проводяться зустрічі з внутрішньо переміщеними особами, що мешкають в місцях компактного поселення.
18 Квітня, 2023 р., 09:22
Інспекторський склад Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області спільно з інспектором СЮП Обухівського РУП ГУ НП в Київській області 17 квітня провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання м. Обухів з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі.
17 Квітня, 2023 р., 18:01
Повномасштабна війна на території України несе серйозні загрози психологічному здоров’ю і благополуччю переважній більшості населення.
17 Квітня, 2023 р., 11:08
 Під час уроку рятувальники розповіли дітлахам про основні правила поведінки в умовах небезпеки. Працівники ДСНС нагадали про правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правила пожежної безпеки як вдома так і на вулиці та як діяти якщо «Ви» опинились в осередку пожежі.
17 Квітня, 2023 р., 08:09
Київська обласна служба зайнятості оголошує Місячник професійної орієнтації для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти та їх батьків. Ви ще досі не визначилися з майбутньою професією? Хочете дізнатися, як не помилитися її вибором? Бажаєте впевнено відповісти всім і собі на запитання: «Ким плануєш стати після закінчення школи?» Тоді Вам до нас! Ми готові допомогти. На Вас чекають цікаві та пізнавальні зустрічі у прямому ефірі з психологами та фахівцями з профорієнтації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь