Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

28 Квітня, 2023 р., 08:00
Аграрії, які постраждали внаслідок бойових дій або тимчасової окупації рф, зможуть безкоштовно отримати індивідуальні юридичні консультації. Також вони матимуть змогу одержати допомогу в документуванні збитків та формуванні доказової бази про злочини, пов’язані з військовою агресією рф. Про це повідомили в Управлінні агропромислового розвитку Київської ОВА.
27 Квітня, 2023 р., 09:57
Такий показник на 30% перевищує надходження відповідного періоду минулого року, що у грошовому вираженні дорівнює 73 млн грн. 
27 Квітня, 2023 р., 09:47
У Київській області на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення тривають роботи з експлуатаційного утримання доріг. Про це повідомили в Департаменті регіонального розвитку Київської ОВА.
27 Квітня, 2023 р., 08:08
Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?», створена за ініціативою першої леді Олени Зеленської, має на меті допомогти українцям усвідомити і визнати власний психічний стан.
26 Квітня, 2023 р., 12:58
Одна з її бригад – «Буревій» – сформована на базі першої Президентської бригади оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка. У ній поєдналися міць бійців Національної Гвардії України нового типу із сучасним озброєнням. Її оснащення кардинально відрізняється від того, що було раніше. Це перша бригада Національної гвардії, що отримала важку бронетехніку й гаубичну артилерію.
26 Квітня, 2023 р., 09:48
 37 років минуло з моменту аварії на Чорнобильській АЕС, але її наслідки залишаються предметом обговорення світової наукової спільноти. За визначенням UNSCEAR і ВООЗ, Чорнобильська катастрофа віднесена до аварій ядерних об’єктів найвищого рівня. Історики ж наголошують на політичній відповідальності комуністичного режиму, який заради ідеологічних інтересів поставив під загрозу життя і здоров’я мільйонів громадян.
25 Квітня, 2023 р., 15:24
З метою розширення підтримки бізнесу, з 10 квітня 2023 року, в рамках реалізації урядового проєкту єРобота, почала діяти нова програма: надання грантів для ветеранів та членів їх сімей на створення або розвиток власного бізнесу (надалі - «Грант для ветеранів»).
25 Квітня, 2023 р., 13:21
Рік тому було підписана угода про співпрацю - встановлення партнерських відносин між Познанським повітом Республіки Польща та Обухівським районом Київської області України. Підписання угоди відбулося в складний період – у розпал повномасштабної російсько-української війни.
25 Квітня, 2023 р., 10:23
У Київській області з візитом побували постійні представники при ЮНЕСКО. У склад делегації увійшли Посли та постійні представники Литви, Польщі, Латвії, Ісландії, Канади при ЮНЕСКО. Про це повідомили в Управлінні міжнародного співробітництва Київської ОВА.
24 Квітня, 2023 р., 14:46
З початку 2023 року на території Київської області реалізується проєкт із заміни ламп розжарювання на енергоощадні LED-лампи. Завдяки ньому наразі жителі Київської області вже здійснили обмін близько 1 млн. ламп розжарювання на енергоефективні. Про це повідомили в Департаменті екології та природних ресурсів Київської ОВА.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь