Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

08 Травня, 2023 р., 10:50
У місті Українка стартувало відновлення багатоповерхового будинку, який був пошкоджений внаслідок повітряної атаки. Про це зазначив голова Київської ОВА Руслан Кравченко у своєму Facebook.
08 Травня, 2023 р., 10:25
Про це повідомила в.о. начальника ГУ ДПС у Київській області Юліана Козаченко. Так, за наданою інформацією, цьогорічні надходження порівняно з відповідним періодом 2022 року зросли на 36% або 112 млн грн додаткових коштів.
08 Травня, 2023 р., 08:39
Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років» встановлено День пам’яті та примирення, який відзначається щороку 8 травня з метою вшанування пам’яті всіх жертв Другої світової війни 1939–1945 років.
05 Травня, 2023 р., 15:41
За повідомленням в.о. начальника ГУ ДПС у Київській області Юліани Козаченко, за чотири місяці поточного року платники пристоличного регіону спрямували до Зведеного бюджету 14,8 млрд грн податків, зборів та платежів. За наданою інформацією такий показник на 45% перевищує надходження у відповідному періоді минулого року. У грошовому еквіваленті такий приріст дорівнює 4,6 млрд грн додаткових для казни коштів. 
05 Травня, 2023 р., 14:32
Тихе і «спокійне» хобі - риболовля - в теплу пору року є особливо популярним. Проте, щоб отримати гарний улов, а не клопіт, не варто забувати про правила безпеки на водоймах. Основними причинами подібних подій є неуважність, недосвідченість і необережність рибалок. Працівники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області виділяють ряд правил, які дозволять без наслідків виїхати на водойму і душевно відпочити за ловом риби.
05 Травня, 2023 р., 12:35
Природа стресу і навіщо він потрібен. Сила запитань «як ти себе почуваєш» чи «що ти відчуваєш зараз». Стримування почуттів – хороший спосіб усе витримати чи шкідлива модель поведінки.
05 Травня, 2023 р., 10:07
У Київській області вимушених переселенців й осіб із числа незайнятого та працюючого населення навчають за професіями «монтажник санітарно-технічних систем і устаткування» та «лицювальник-плиточник». Про це повідомили в Департаменті освіти і науки Київської обласної військової адміністрації.
04 Травня, 2023 р., 18:14
На поточному тижні тимчасово виконуючим обов’язки голови Обухівської районної державної адміністрації Ярославом Сваричевським було здійснено робочі поїздки до Козинської, Феодосійської, Української та Васильківської територіальних громад Обухівського району.
04 Травня, 2023 р., 13:13
Президент України Володимир Зеленський підписав закон, який передбачає зміни до Бюджетного кодексу України та запровадження Державного фонду декарбонізації та енергоефективної трансформації. Відповідний законопроєкт № 8433 було розроблено народними депутатами за участю команди Мінвідновлення та Держенергоефективності і схвалено Парламентом 11 квітня цього року.
04 Травня, 2023 р., 13:08
04 травня районне управління   ГУ ДСНС України у Київській області спільно з спільно із представниками органів місцевого самоврядування, СБУ, поліції, РВА  проведено обстеження протирадіаційного укриття  на території Козинської територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь