Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

02 Травня, 2023 р., 09:05
 .БФ "Благодійни фонд" Стабілізейшен Суппорт Сервісез»  створив інфографіку (дорожні карти) корисної інформації  для внутрішньо переміщених осіб  в межах проєкту «Сприяння правосуддю перехідного періоду та захист прав внутрішньо переміщених осіб та людей, що постраждали від збройного конфлікту» спільно з Норвезькою радою у справах біженців (NRC) за фінансової підтримки Європейського Союзу.
01 Травня, 2023 р., 18:14
Як… я?! Невже це має значення, коли навколо коїться таке жахіття, як війна..?  «Це не на часі» «Комусь ще гірше, ніж мені» «Спочатку треба потурбуватися про всіх інших» «Має бути соромно за моє ниття", - такі думки першими проминають у свідомості більшості українців, коли їм ставлять запитання: «Ти як?» Бо ж усі ми без винятку з початком повномасштабної війни продовжуємо проживати травматичний досвід. 
01 Травня, 2023 р., 11:37
Міжнародні партнери підтримують Україну в боротьбі з агресією рф. Латвія з початку повномасштабної війни допомагає українцям, приймаючи біженців, надаючи зброю, гуманітарну допомогу.
01 Травня, 2023 р., 09:33
У Київській області 1 травня буде проводитися контрольна технічна перевірка спрацювання діючих електромеханічних сирен.
28 Квітня, 2023 р., 14:24
Головне управління ДПС у Київській області інформує, що фінансова допомога може  надаватися платникам податків на безповоротній або поворотній основі. 
28 Квітня, 2023 р., 13:15
Щодня ми та наші рідні й близькі відчуваємо сильний стрес через війну. Але ми не зможемо дбати про інших, допоки не потурбуємося про себе. Довідник «Базові навички турботи про себе та інших», створений у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як» за ініціативою першої леді Олени Зеленської, буде корисним для людей, які зазнають впливу стресу, тобто для всіх нас.
28 Квітня, 2023 р., 08:41
 Захід пройшов у форматі двох панельних дискусій. У межах першої панелі «Безбар‘єрність як нова суспільна норма», в якій взяла участь  заступниця голови Київської ОВА Жанна Осипенко, учасники дискусії розглянули питання важливості безбар’єрності, що стосується всіх людей та сфер життя, поспілкувалися про рішення, що приймаються органами влади, аби запобігти бар’єрам. Окремо підняли питання щодо регіональних планів безбарʼєрної відбудови України.
28 Квітня, 2023 р., 08:20
Уночі, 28 квітня, ворог атакував Київську область. Ракетна небезпека тривала понад 2 години, працювало ППО. Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.
28 Квітня, 2023 р., 08:00
Аграрії, які постраждали внаслідок бойових дій або тимчасової окупації рф, зможуть безкоштовно отримати індивідуальні юридичні консультації. Також вони матимуть змогу одержати допомогу в документуванні збитків та формуванні доказової бази про злочини, пов’язані з військовою агресією рф. Про це повідомили в Управлінні агропромислового розвитку Київської ОВА.
27 Квітня, 2023 р., 09:57
Такий показник на 30% перевищує надходження відповідного періоду минулого року, що у грошовому вираженні дорівнює 73 млн грн. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь