Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

15 Травня, 2023 р., 08:38
Не підходь! Не чіпай! Дзвони 101!
12 Травня, 2023 р., 13:32
В процесі робочої зустрічі обговорювались питання організації навчального процесу - закінчення 2022/2023 навчального року та стан підготовки укриттів в закладах освіти до нового навчального року.
12 Травня, 2023 р., 11:00
У рамках реалізації урядового проєкту єРобота, почала діяти нова програма: надання грантів для ветеранів та членів їх сімей на створення або розвиток власного бізнесу.
12 Травня, 2023 р., 09:00
Безпечне та комфортне навчання – пріоритет для нас. На цьому наголосив під час зустрічі із представниками Міжнародної організації з міграції голова Київської ОВА Руслан Кравченко.
11 Травня, 2023 р., 13:36
Мінреінтеграції  спільно з сертифікованим оператором протимінної діяльності «Філія The Mines Advisory Group в Україні»  підготували матеріали з інформування населення про ризики пов’язані із вибухонебезпечними предметами. 
11 Травня, 2023 р., 09:29
У межах ініціативи першої леді України Олени Зеленської зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я відбулося розширене засідання Міжвідомчої координаційної ради з питань охорони психічного здоров’я та надання психологічної допомоги особам, які постраждали внаслідок агресії рф проти України.
11 Травня, 2023 р., 08:00
Рух юних пожежних-рятувальників - це ініціатива, яка залучає дітей та підлітків до навчання професійним навичкам пожежної безпеки, навичкам рятувальних робіт та дозволяє дітям отримати знання необхідні для попередження надзвичайних ситуацій. ДЮРП забезпечує зміцнення дружніх відносин між дітьми та підлітками з різних громад та має на меті наратив - «Навчись сам! – навчи молодших».
11 Травня, 2023 р., 08:00
Платник податку, який має статус внутрішньо переміщеної особи, має право включити до податкової знижки фактично сплачені ним протягом звітного податкового року суми коштів, у вигляді орендної плати за договором оренди житла (квартири, будинку).
10 Травня, 2023 р., 15:42
З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, Обухівська районна державна адміністрація активно співпрацює  з  іноземними партнерами, які підтримують нашу державу в такий складний для всіх час. Одним з таких країн-партнерів є Латвія.
10 Травня, 2023 р., 15:40
З 29 квітня 2023 року розширено програми надання компенсацій для роботодавців, які працевлаштовують окремі категорії зареєстрованих безробітних. Набули чинності окремі норми законодавства про зайнятість населення, які передбачають підвищення конкурентоспроможності молоді на ринку праці та сприяння зайнятості зареєстрованих безробітних, які перебувають на обліку понад 6 місяців.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь