Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

31 Травня, 2023 р., 15:10
В Українці відновили багатоповерховий будинок, який був пошкоджений внаслідок повітряної атаки наприкінці квітня 2023 року. Тоді через падіння уламків російської ракети були зруйновані дві квартири – на 5 та 6 поверхах. Про це розповів у своєму Facebook голова Київської ОВА.
31 Травня, 2023 р., 10:00
Унаслідок збройної агресії російської федерації проти України бізнес зазнав економічних, фізичних та матеріальних втрат. Щоб підтримати український бізнес в умовах війни, для підприємців діє ряд державних та неурядових програм.
30 Травня, 2023 р., 19:33
Сьогодні 30 травня голова Обухівської районної адміністрації Микола Кравчук разом із заступником голови адміністрації Іриною Старенькою у рамках робочого візиту відвідали Миронівську та Богуславську територіальні громади. 
30 Травня, 2023 р., 08:00
Нагадаємо, що питання надання суб’єктам малого підприємництва компенсації врегульоване Порядком компенсації суб’єктам малого підприємництва фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2023 року № 338 (далі - Порядок).
29 Травня, 2023 р., 16:33
Сьогодні відбулось офіційне представлення управлінському складу району нового очільника районної державної адміністрації, яке провів голова Київської обласної державної адміністрації  Руслан Кравченко.
29 Травня, 2023 р., 12:52
Головне управління ДПС у Київській області повідомляє, що Правила проставлення апостиля на офіційних документах, які призначені для використання на території інших держав, затверджені спільним наказом Міністерства закордонних справ України, Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства фінансів України, Міністерства юстиції України від 17.03.2023 року № 125/209/293/139/999/5 (далі - Правила). 
29 Травня, 2023 р., 08:54
Керівник Обухівської філії Київського обласного центру зайнятості Сніжана НАЗАРЕНКО разом з начальником відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Катериною ПОКОТИЛОВОЮ провели робочу зустріч із заступником директора ТОВ «СМА АГРОГРУП» Каріною СІЛЬЧЕНКОВОЮ, основною сферою діяльності якого є оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин. 
25 Травня, 2023 р., 11:13
На круглому столі було обговорено основні проблеми осіб, які переселилися з тимчасово окупованої території України, з метою сприяння якісному їх розв’язанню, працевлаштуванню, адаптації та соціалізації їх в суспільстві.
25 Травня, 2023 р., 09:40
Учасники заходу обговорили низку питань, що стосуються роботи музеїв Київщини. Зокрема, про перспективу створення та можливості наглядової ради музеїв, а також діяльність опікунських рад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь