Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

20 Липня, 2023 р., 08:42
Метою створення резерву є забезпечення районних, обласних військових адміністрацій, військових адміністрацій населених пунктів, інших державних органів, які утворені або відновили роботу на деокупованих територіях України, персоналом для практичного виконання завдань і функцій держави.Резерв формується з осіб, які виявили бажання працювати в державних органах на деокупованих територіях на посадах державної служби.
18 Липня, 2023 р., 21:56
Сьогодні в приміщенні Обухівської районної державної (військової) адміністрації Київської області відбулись навчальні збори, які проводились Навчально-методичним центром безпеки життєдіяльності Київської області спільно з Київською обласною державною (військовою) адміністрацією,  з  метою обговорення питань щодо розбудови системи цивільного захисту та здійснення заходів захисту населення і територій громад від надзвичайних ситуацій, а також забезпечення своєчасного і ефективного планування дій  у разі  виникнення надзвичайних ситуацій. 
18 Липня, 2023 р., 21:21
Обухівське РУ ГУ ДСНС України у Київській області  попереджає населення Обухівського району про небезпеку виявлення вибухонебезпечних речовин, які становлять серйозну загрозу життю громадян. До них належать: різні види протипіхотних та проттранспортних мін, мінометні міни, артилерійські та танкові снаряди, патрони та різні види ручних гранат.
18 Липня, 2023 р., 12:02
Начальника відділу гуманітарного розвитку. Кваліфікаційні вимоги: освіта вища, за освітнім ступенем не нижче магістра.
13 Липня, 2023 р., 20:44
13 липня співробітники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели рейд із профілактичною метою, для контролю та забезпечення пожежної безпеки під час збиральної кампанії на території Обухівської міської територіальної громади.
12 Липня, 2023 р., 00:49
Громадська організація «ДІВЧАТА» реалізує інформаційну кампанію щодо попередження сексуального насильства серед дівчат, батьків та вчителів. У співпраці з Громадською організацією «ПРОЄКТ «КЕШЕР» та Асоціацією жінок-юристок України «ЮРФЕМ», вони надають допомогу постраждалим від сексуального насильства та підтримку, яка необхідна для подолання травми та відновлення свого життя, а також надають безоплатну юридичну та психологічну допомогу.
10 Липня, 2023 р., 21:10
Сьогодні у стінах Обухівської районної державної адміністрації відбулось нагородження бійців територіальної оборони Обухівського району нагрудним знаком Командувача Обʼєднаних Сил Збройних Сил України.
09 Липня, 2023 р., 22:05
24.02.2022 початок повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, дав зрозуміти важливість інформаційної підтримки наших військових, а також протидії кремлівським медіа-пропагандистам. Оскільки наш ворог розповсюджує різні фейки, неправдиву інформацію, або ж просто інформацію про військові об'єкти чи персональні дані звичайних громадян України в мережі інтернет.
08 Липня, 2023 р., 11:20
Родина - це фундамент нашого суспільства, і її цінності мають бути шановані та підтримані. 
06 Липня, 2023 р., 21:49
Війна стала підґрунтям для поширення нових  шахрайських схем, заснованих на вразливому емоційному стані та зловживанні людською довірою. При цьому кмітливість шараїв виходить за рамки вже добре знайомих українцям афер, тому з’являються нові способи ошукування людей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь