Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

28 Серпня, 2023 р., 18:51
Від початку повномасштабної війни, в рамках підписаного меморандуму про співпрацю між Обухівською районною державною адміністрацією та Познанським повітом Республіки Польща, ми вже вкотре отримуємо гуманітарну допомогу, завдяки якій маємо можливість забезпечити потреби внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток в Обухівському районі, а також забезпечити необхідною побутовою технікою медичні заклади Обухівщини та осіб, які цього потребують.
28 Серпня, 2023 р., 18:41
Сьогодні голова Обухівської районної державної адміністрації Микола Кравчук провів засідання колегії Обухівської районної державної адміністрації в онлайн форматі.
25 Серпня, 2023 р., 11:04
Для надання допомоги сім’ям з дітьми за принципом «єдиного вікна» на базі Секретаріату Уповноваженого було створено Консультаційний центр Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.
24 Серпня, 2023 р., 13:04
Сьогодні наша держава відзначає 32-ий рік своєї незалежності.  Цей день є символом гордості за країну, вшанування пам’яті героїв, які виборюють та доводять всьому світу право нашої держави на незалежність та свободи, яку Україна отримала в 1991 році.
23 Серпня, 2023 р., 21:18
Сьогодні в приміщенні Обухівської районної державної (військової) адміністрації відбулась нарада за участі заступника голови Київської обласної державної (військової) адміністрації Михайла Ємця, голови Обухівської районної державної (військової) адміністрації, керівника сектору оборони та голів територіальних громад, щодо питань безпекового стану об’єктів критичної інфраструктури та об’єктів життєдіяльності територіальних громад Обухівського району.
23 Серпня, 2023 р., 11:17
Сьогодні ми відзначаємо свято День Державного Прапора України, який є  символом нашої  національної ідентичності та незалежності.
21 Серпня, 2023 р., 12:55
Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у Ярмарку ваканцій, який відбудеться  30 серпня 2023 року  на  платформі ZOOM з 11:00 до 14:00. 
17 Серпня, 2023 р., 21:06
Сьогодні в Обухівській районній державній (військовій) адміністрації під головуванням заступника голови адміністрації Ярослава Сваричевського  відбулась нарада за участі представників Обухівського районного управління ДСНС України у Київській області та Обухівського відідлу поліції ГУНП в Київській області  щодо проведення комплексу заходів із підготовки навчальних закладів Обухівського району до майбутнього навчального року.
15 Серпня, 2023 р., 23:58
Сьогодні Командувач Сил територіальної оборони Збройних Сил України, генерал-майор Ігор Іванович Танцюра нагородив начальника Обухівської районної військової адміністрації нагрудним знаком «Щит Сил Територіальної Оборони ЗСУ» за вагомий внесок у зміцнення обороноздатності та допомогу Збройним Силам України.
15 Серпня, 2023 р., 14:37
Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів України пропонує взяти участь у конкурсному відборі проєктів програми «Варто: золоті руки». Фінансування надаватиметься бізнесу ветеранської спільноти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь