Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

30 Липня, 2023 р., 15:22
Протидія торгівлі людьми - це комплексний підхід, спрямований на запобігання, виявлення, припинення та реагування на злочини, пов'язані з торгівлею людьми. Це включає прийняття законів та політику криміналізації торгівлі людьми та належного покарання злочинців, правоохоронні заходи, превентивні кампанії, захист жертв, міжнародну співпрацю та розширення соціального розвитку. Метою є боротьба з експлуатацією людей і захист їх прав, а також покарання злочинців.
28 Липня, 2023 р., 15:25
Сьогодні ми вдруге відзначаємо День Української Державності, того ж дня, коли українські християнські церкви вшановують памʼять Київського князя Володимира Великого та День Хрещення Руси–України.
27 Липня, 2023 р., 13:40
Сьогодні ми вітаємо медичних працівників з їх професійним святом! Це Ви даруєте людям надію на одужання, видаєте рецепти на довголіття та здоров'я. З щоденною самопожертвою боретеся за життя та здоров'я пацієнтів, втілюючи в реальність найвищі гуманістичні ідеали. 
26 Липня, 2023 р., 20:55
З нагоди Дня медичного працівника у стінах Обухівської міської ради відбувся урочистий захід в якому взяв участь голова Обухівської районної державної (військової) адміністрації Микола Кравчук.
26 Липня, 2023 р., 12:20
Представники Обухівської районної державної (військової) адміністрації з робочим візитом відвідали Познань у Польщі. У рамках поїздки адміністрація Познанського повіту надала гуманітарну допомогу для потреб внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток в нашому районі.
25 Липня, 2023 р., 16:21
Молодіжна громадська організація "Молоде Покоління" та благодійний фонд  "Відсоток Небайдужих", у рамках Національного Фестивалю "Код Нації", розпочали підготовку до Всеукраїнського конкурсу творчих проєктів "Код Нації", який присвячений 32-й річниці Незалежності  України.
25 Липня, 2023 р., 10:02
Сказ — це невиліковне вірусне захворювання, яким людина може заразитися від диких або домашніх тварин.  Ефективним способом  профілактики сказу є вакцинація, яка є обов'язковою для всіх собак і кішок. Вакцинувати тварин проти сказу обов'язок кожного власника.
24 Липня, 2023 р., 17:14
Мета створення Контакт-Ценрту  Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області  полягає в поліпшенні зв'язку зі споживачами пенсійних послуг та наданні більш ефективного та зручного сервісу, що в свою чергу призведе до задоволення клієнтів, зменшення часу відповіді на їх запитання та покращення якості обслуговування в цілому.
21 Липня, 2023 р., 19:53
Сьогодні начальник Обухівської районної військової адміністрації Микола Кравчук з робочою поїздкою відвідав Богуславську територіальну громаду. Метою поїдки було налагодження співпраці між Обухівською районною військовою адміністрацією та  Національною академією медичних наук України і  Національним інститутом раку.
20 Липня, 2023 р., 12:04
В Україні з’явилася @Дія.Освіта – перша едьютейнмент-платформа країни. Місце, для того щоб зробити крок до нової професії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь