Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

04 Липня, 2023 р., 21:09
З нагоди дня Національної поліції України у стінах Обухівської районної державної (військової) адміністраціі Микола Кравчук привітав працівників Обухівського районного управління поліції з їх професійним святом та вручив грамоти за сумлінну працю та високий професіоналізм у виконанні службових обов’язків.
02 Липня, 2023 р., 13:52
Сьогодні ми відзначаємо День Військово-Морських сил Збройних Сил України! Це особливе свято, коли ми віддаємо шану всім захисникам, які хоробро несуть службу та забезпечують безпеку наших морських кордонів.
30 Червня, 2023 р., 21:44
Сьогодні в приміщенні Обухівської районної державної (військової) адміністрації  відбулось  позачергове засідання Обухівської районної комісії з питань  техногенно-екологічної  безпеки та  надзвичайних  ситуацій.
28 Червня, 2023 р., 18:10
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 травня 2023 року № 462 "Деякі питання реалізації експериментального проекту з організації оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки", в дитячих оздоровчих таборах державних підприємств “Міжнародний дитячий центр “Артек”, “Український дитячий центр “Молода гвардія” і в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку вищої категорії, що містяться в Державному реєстрі майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей та розташовані в карпатському регіоні, за принципом “гроші ходять за дитиною” служба у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації надсилає методичні рекомендації для врахування та використання в роботі.
28 Червня, 2023 р., 17:30
З метою оперативного задоволення кадрових потреб роботодавця 28 червня 2023 року в приміщенні Обухівської філії КОЦЗ проведено міні-ярмарок вакансій.
28 Червня, 2023 р., 11:41
Це не просто календарна дата — це символ нашої суверенності та ознака правової держави. Конституція — основний закон, який визначає наші права та свободи, обов'язки та гарантії. Вона є фундаментом нашої держави, нашим головним керівником у будівництві справедливого суспільства.
26 Червня, 2023 р., 15:59
Обухівська районна військова адміністрація Київської області з метою перевірки належного утримання, безперешкодного доступу та використання населенням об’єктів цивільного захисту на території громад району, пропонує активістам, волонтерам, мешканцям громад району, представникам громадських об’єднань, ОСББ та житлових кооперативів долучитись до участі у роботі робочої групи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь