Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

24 Червня, 2023 р., 15:01
▪️ Перш за все, залишайтеся в приміщенні або негайно зайдіть у нього, якщо ви на вулиці. Найкраще – до укриття або підвалу. Радіоактивний матеріал осідає на зовнішньому боці будівлі, тому треба триматися якнайдалі від стін і даху.
23 Червня, 2023 р., 18:51
З цієї нагоди сьогодні у стінах Обухівської районної державної адміністрації голова адміністрації Микола Кравчук та голова Обухівська районна рада Антон Карманов урочисто привітали державних службовців та відзначили їхню роботу подяками.
22 Червня, 2023 р., 12:19
Наші бабусі та дідусі з дитинства розповідали нам про звірства, свідками яких вони були під час Другої Світової війни. На жаль, події повторюються і зараз українцям доводиться вкотре виборювати свободу.
19 Червня, 2023 р., 20:08
Затверджено План залучення сил та засобів цивільного захисту для реагування на пожежі, інші небезпечні події, надзвичайні ситуації на території Обухівського району Київської області.
16 Червня, 2023 р., 15:53
Минулого і цього тижня від Обухівського району було відправлено гуманітарну допомогу у Херсон, а вже зараз там знаходяться представники комунальних служб нашого району аби допомогти з прибиранням наслідків катастрофи.
15 Червня, 2023 р., 22:42
Сьогодні 15 червня, голова Обухівської районної державної  адміністрації  Микола Кравчук провів засідання колегії райдержадміністрації. У ній взяли участь керівники територіальних громад, управлінь та відділів  структурних підрозділів районної державної адміністрації.
14 Червня, 2023 р., 16:46
Сьогодні відбулась нарада під головуванням начальника Обухівської районної військової адміністрації Миколи Кравчука з представниками 11 сектора оборони Київської області, військової частини А7301, командирами добровольчих формувань територіальних громад Обухівського району та представниками Обухівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки з питань оборони.
13 Червня, 2023 р., 14:40
Якщо ви виявили вибухонебезпечний чи просто підозрілий предмет - негайно повідомте місцеві органи влади та за телефонами 101 та 102. Навіть якщо ви не впевнені, що цей предмет небезпечний – краще перестрахуватися.  
09 Червня, 2023 р., 19:51
Із собою вони також взяли гуманітарну допомогу. Її вміст було сформовано з огляду на першочергові потреби жителів, які постраждали від наслідків підриву ворогом Каховської ГЕС.
08 Червня, 2023 р., 19:45
 Одне з яких — ПрАТ “Київський картонно-паперовий комбінат”, зараз це одне з найбільших підприємств Європи з випуску картонно-паперової продукції.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь