Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

11 Серпня, 2022 р., 10:25
 В черговий раз іноземних медіа зацікавило централізоване місцепроживання евакуйованих на території Обухівщині.
10 Серпня, 2022 р., 22:40
 10 серпня, за участі начальника Обухівської районної військової адміністрації Олександра ГОМОНА, Васильківського міського голови Наталії Баласинович та представників БФ «Фундація друзів України» відбулась чергова робоча зустріч на території Васильківської територіальної громади щодо житлового питання мешканців міста Васильків, постраждалих внаслідок збройної агресії з боку рф.
10 Серпня, 2022 р., 13:32
За потребами найменших жителів централізованого містечка для евакуйованих, що на Обухівщині, гуманітарним штабом Обухівської РВА було зібрано допомогу у вигляді дитячого харчування та підгузків.
10 Серпня, 2022 р., 13:30
Рятувальники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області  провели  10 серпня профілактичні рейди у лісових масивах Української міської територіальної громади. Під час рейду рятувальники нагадали людям про небезпеку розведення відкритого вогню та вручали тематичні пам’ятки з правилами безпечної поведінки у лісі. 
10 Серпня, 2022 р., 13:25
У посиленому режимі працює гуманітарний штаб Обухівської районної військової адміністрації. Серед іншого, надаються продуктові набори не лише внутрішньо переміщеним особам, а й вразливим категоріям жителів Обухівщини.
09 Серпня, 2022 р., 11:07
Видача речей (одяг, взуття, ковдри, пледи, подушки, дитячі речі та взуття) внутрішньо-переміщеним особам відбуватиметься в середу, 10 серпня, з 10:00 до 14:00 в центрі міста Обухів.
07 Серпня, 2022 р., 21:41
Голова Обухівської районної держадміністрації Олександр ГОМОН передав авто на 135 батальйон. На виконання завдання голови КОДА Олексія Кулеби щодо забезпечення ТРО технікою та транспортом, завдяки начальнику Обухівської районної військової адміністрації Олександру ГОМОНУ військовий автопарк територіальної оборони Обухівщини поповнився новою одиницею автотранспорту.
04 Серпня, 2022 р., 11:46
З Україною в серці завітав до начальника Обухівської районної військової адміністрації Олександра ГОМОНА з дружнім візитом і пропозицією допомоги директор Фонду «Платформа співпраці Нідерланди-Україна» Вауда Боб Гендрик Якоб.
03 Серпня, 2022 р., 23:45
Сьогодні, завдячуючи міжнародним зв’язкам і підтримці наших польських партнерів Polish Humanitarian Action (PAH), кожна територіальна громада Обухівського району отримала понад 500 продуктових наборів (загалом понад 60 тон). Наразі, на території Обухівщині перебуває майже 60 тисяч внутрішньо-переміщених осіб, на потреби яких Обухівська районна військова адміністрація регулярно передає гуманітарну допомогу. 
03 Серпня, 2022 р., 22:10
Сьогодні, 3 серпня,  начальник Обухівської РВА Олександр ГОМОН провів черговий особистий прийом громадян. Понад годину обговорювали проблему водовідведення та каналізації в одній з громад Обухівського району. Під час особистого прийому мешканці Обухівщини отримали кваліфіковані роз'яснення та відповіді на всі поставлені питання, а працівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації голова району дав відповідні доручення щодо оперативного опрацювання та вирішення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь