Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

30 Червня, 2022 р., 12:14
На території вашої громади запрацював інформаційно-аналітичний центр для звернення постраждалих внаслідок збройної агресії рф проти України, до роботи якого будуть залучені профільні спеціалісти територіальної громади та Київської обласної військової адміністрації. 
30 Червня, 2022 р., 10:04
П’ятий місяць ворог – звір у людській подобі, що має конкретну назву «росія» випробовує на міцність нашу країну. Цинічні атаки і неприхована агресія прагне похитнути нашу віру у власні сили, залякуючи ракетними ударами. Ми довели, що нас неможливо захопити за 3-5 днів і влаштувати у Києві парад перемоги. Україна щодня платить високу ціну за те, щоб наступні покоління жили у мирі й добробуті, тому важливо кожен з цих днів докладати максимум зусиль, аби наблизити це довгоочікуване мирне майбутнє. Кожен українець здатний і мусить зробити бодай щось для того, щоб ми розуміли часові межі того дня, коли ворожі ракети вже не зможуть завдати нам шкоди і в Україні більше не лунатиме сигнал «Повітряна тривога».
29 Червня, 2022 р., 15:16
Обухівська районна військова (державна) адміністрація Київської області інформує, що відповідно до листа-повідомлення ПрАТ «Богуславський кар’єр» від 29.06.2022 № 14, підприємством будуть проводитися вибухові роботи 30.06.2022 у період з 11:00 до 16:00
29 Червня, 2022 р., 10:08
Підтримайте ініціативу щодо поширення національного бренду «UNITED24» для об?єднання зусиль міжнародних партнерів, донорів, благодійників щодо підтримки України в захисті її незалежності, територіальної цілісності та суверенітету, а також у повоєнному відновленні:
28 Червня, 2022 р., 14:22
Сьогодні виповнюється 26 років з дня ухвалення Основного Закону. Цьогоріч Україна відзначає День Конституції в умовах воєнного стану, запровадженого через повномасштабне вторгнення росії. Отже, урочистості до Дня Конституції розпочалися біля адмінбудівлі Обухівської РДА о 9:00 загальнонаціональною хвилиною мовчання. Під час виконання Державного Гімну України відбулась церемонія підняття Державного Прапора Украіни.
27 Червня, 2022 р., 15:59
В черговий раз  журналістів провідних світових медіа зацікавив центр для евакуйованих, який знаходиться на території Обухівського району. Тут проживають жителі з Луганщини: Сєвєродонецька, Попасної, Лисичанська. На початку квітня спільно обласними адміністраціями Луганської та Київської областей за участі Обухівського району сюди централізованоевакуювали 200 осіб. Заселили в модульні будиночки з усіма зручностями та забезпечили всім необхідним: одягом, продуктами харчування, засобами гігієни.
27 Червня, 2022 р., 12:19
27 червня рятувальники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провели інформаційно-роз'яснювальну роботу з вимушено переселеними особами, щодо дотримання вимог цивільного захисту, техногенної та пожежно безпеки у громадських місцях їх тимчасового проживання. Також рятувальники нагадали громадянам про заборону спалювання сухої трав'яної рослинності та їх наслідки, послідовність дій при виявлені вибухонебезпечних предметів.
27 Червня, 2022 р., 12:04
Для допомоги постраждалим від російської агресії людям створено проект «ПОРЯД» https://poryad.in.ua – портал, що єднає українців для розміщення запитів на допомогу та їх пошуку тими, хто має можливість її надати. 
23 Червня, 2022 р., 17:05
Обухівська районна військова адміністрація спільно з компанією «Інтергал-Буд» надала гуманітарну медичну допомогу на потреби районних лікарень і військових частин. Понад 15 тисяч препаратів передали для потреб КНП БМР «Богуславська ЦЛ», КНП КМР «Кагарлицька багатопрофільна лікарня» КНП БМР «Богуславський ЦПМСД», а також військовим частинам району.
22 Червня, 2022 р., 21:47
Зустрічав медіа групу начальник Обухівської районної військової адміністраціі Олександр ГОМОН. В ході престуру журналісти відвідали центр для евакуйованих, який знаходиться на території Обухівського району. Ще на початку квітня 200 жителів з Луганщини були евакуйовані сюди. Вивіз людей із Сєвєродонецька, Попасної, Лисичанська, які просиділи в бомбосховищах під обстрілами 40 днів, було організовано спільно обласними адміністраціями Луганської та Київської областей за участі Обухівського району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь