Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

24 Серпня, 2022 р., 12:00
З Днем Незалежності України!
23 Серпня, 2022 р., 19:17
Разом з головою КОДА Олексієм Кулебою начальник Обухівської РВА Олександр ГОМОН взяв участь в урочистому піднятті державного прапора України на Обухівщині.
22 Серпня, 2022 р., 17:01
22 серпня 2022 року інспекторський склад Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області провів комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання с. Копачів, Обухівської міської територіальної громади з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі.
22 Серпня, 2022 р., 16:45
На одне з підприємств Обухівського району завітав з робочим візитом начальник Обухівської районної військової адміністраціі Олександр ГОМОН. Під час війни підприємство взяло додатковий профіль - і тепер виготовляє на заводському приладді побутові металеві печі «буржуйки».
19 Серпня, 2022 р., 09:29
На виконання завдання голови КОДА Олексія Кулеби щодо забезпечення ТРО технікою та транспортом, завдяки начальнику Обухівської районної військової адміністрації Олександру ГОМОНУ на фронт поїхала чергова автівка.
19 Серпня, 2022 р., 09:26
 Рятувальники Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області закликають усіх суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі у природних екосистемах!
19 Серпня, 2022 р., 09:05
Гуманітарну допомогу з французького міста Saint-Sulpice-sur-Lèze для наймолодших гостей Обухівщини з числа ВПО спільно з Обухівською районною військовою адміністрацією передали сьогодні депутат Київської обласної ради Сергій ЛЕВЧЕНКО Сергей Левченко та команда волонтерів, яка особисто доставила вантаж за 2500 км.
18 Серпня, 2022 р., 18:00
Увага! Гуманітарний штаб Обухівської районної військової адміністраціі оголошує черговий! День відкритих дверей на речовому складі
18 Серпня, 2022 р., 09:19
Комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання  пройшло в  населених пунктах -  селі Таценки Обухівської міської територіальної громади, селах  Підгірці та Романків Козинської селищної територіальної громади. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь