Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Обухівському районі розпочала свою роботу міжнародна неурядова організація АCTED

Дата: 29.11.2022 20:30
Кількість переглядів: 122

Фото без описуМіжнародна неурядова некомерційна організація АCTED працює у майже 40 країнах світу і реалізує понад 460 проєктів на рік. Починаючи з 2015 року, АCTED діє в Україні у галузі забезпечення соціально-економічної та продовольчої безпеки, зниження ризику стихійних лих та управління надзвичайними ситуаціями, підтримуючи найбільш вразливі категорії населення у різня способи.

Наразі за підтримки Європейської комісії з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги (ЕСНО) у даний час виконують проєкт «Ставлення та поведінка населення щодо використання бомбосховищ в Київській області». Основною метою дослідження є аналіз ставлення та практики використання бомбосховищ населенням для розуміння потреб, перешкод та пропозицій населення для збільшення практики їх використання.

Пропоноване дослідження передбачає безпосереднє опитування місцевого населення, а аткож провдення обговорення у фокус групах, щоб зясувати рівень готовності до викоритсання захисних споруд, причини невикористання, а також визначити першочергові заходи щодо їх поліпшення для підвищення попиту.

Регіональні представники підрозділу АCTED під час знайомства з начальником Обухівської районної військової адміністрації Олександром ГОМОНОМ перед початком роботи на території Обухівщини зазначили, що прагнуть того, щоб завдяки співпраці з керівництвом району міжнародна гуманітарна допомога відповідала актуальним потребам вразливого населення, а також доповнювала зусилля та допомагала існуючим місцевим структурам, які першими реагують на нагальні потреби.

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь