Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

20 Серпня, 2021 р., 11:29
Друзі, з 22 по 24 серпня у Національний музей народної архітектури та побуту України проходитиме всеукраїнський фестиваль-виставка народно-художніх промислів та туристичних маршрутівФестиваль «Мандруй Україною»  Всі регіони України об‘єднаються в одному місці на честь 30-річчя Незалежності України та заради презентації своїх культурних, туристичних та гастрономічних особливостей.
20 Серпня, 2021 р., 11:05
В село Круглик Обухівського району сьогодні з’їхалося понад 100 дітей (9-17 років) на вишкіл з нагоди 30-ї річниці Незалежності України та присвяченого дню народження Героя України, борця за українську незалежність Левка Лук’яненка.
20 Серпня, 2021 р., 11:02
19 серпня голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр ГОМОН виїхав з робочим візитом до Козинської територіальної громади з делегацією у складі керівників територіальних структурних підрозділів Обухівського району. 
18 Серпня, 2021 р., 17:08
17 серпня під головуванням голови Обухівської районної державної адміністрації Олександра ГОМОНА за участі в.о. начальника відділу житлово-комунального господарства та інфраструктури Обухівської районної державної адміністрації Володимира Волощука, заступника голови Обухівської районної ради Сергія Гринчишина, керівника апарату Зоряни Тимошенко, начальника відділу координації роботи у сфері освіти, культури та спорту управління координації роботи охорони здоров’я, освіти, культури та спорту районної адміністрації Олени Левченко, а також членів  районного штабу відбулось онлайн-засідання в Обухівській районній державній адміністрації щодо підготовки Обухівського району до зимового періоду. 
18 Серпня, 2021 р., 16:44
18 серпня в Обухівській районній державній адміністрації відбулось заняття з питань організації та забезпечення цивільного захисту під головуванням голови Обухівської РДА Олександра ГОМОНА та керівника департаменту цивільного захисту Київської ОДА Василя Загвойського, начальника Обухівського РУ ГУ ДСНС України в Київській області Олександром Головачем, начальника управління організації заходів цивільного захисту ГУ ДСНС у Київській області Максимом Комісаровим, в.о. начальника навчально-методичного центру цивільного захисту та БЖД Київської області за участі голів виконавчих органів міських, селищних та сільських рад та їх заступників, керівників (фахівцями) структурних підрозділів з питань цивільного захисту місцевої державної адміністрації та територіальних громад Обухівського району. 
18 Серпня, 2021 р., 15:31
26-28 серпня відбудеться обласний комплексний тренінг «Менеджмент молодіжних центрів» .
18 Серпня, 2021 р., 15:29
Всеукраїнський фестиваль «Живий словник Незалежності» - це проєкт до 30-річчя Незалежності України, який має на меті збільшення частки патріотичної молоді та підвищення рівня знань про основні події та персоналії державотворення, державні символи країни, досягнення видатних громадян України.
18 Серпня, 2021 р., 13:37
Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко анонсував новий "бонус" для тих, хто вакцинується від коронавірусу на цьому тижні – квитки на концерт до Дня Незалежності на НСК "Олімпійський". 
18 Серпня, 2021 р., 08:13
На Обухівщині грибний сезон в самому розпалі, і відповідно вже почали фіксуватися випадки отруєнь. Нажаль, пересічні громадяни не завжди обережні, збираючи гриби та готуючи з них різноманітні страви. Тому й потрапляють до сумної статистики постраждалих.
18 Серпня, 2021 р., 08:09
Управління соціального захисту населення Обухівської районної державної адміністрації Київської області інформує.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь