Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

22 Грудня, 2022 р., 09:27
У середу, 21 грудня 2022 року, начальник Обухівської райдержадміністрації Олександр ГОМОН здійснив виїзний прийом громадян в Феодосіївській ТГ. Керівник району зустрівся з жителями територіальної громади, щоб допомогти у вирішенні питань, що їх турбують.
21 Грудня, 2022 р., 18:00
Цікаві майстер-класи, запальні конкурси, смаколики та солодкі подарунки: у селі Дерев’яна провели свято для дітей, які потребують його найбільше. Такі маленькі, яким довелося водночас стати дорослими, вимушено покинувши свої домівки і обравши своїм прихистком саме Обухівський район, діти разом з мамами приїхали в гості до чарівника, аби загадати бажання. І сьогодні воно у всіх єдине – бажання Миру і повернутися додому!
21 Грудня, 2022 р., 17:00
20 грудня 2022 року голова Обухівської районної державної адміністрації Олександр ГОМОН та голова райради Антон КАРМАНОВ очолили чергове засідання колегії райдержадміністрації. Серед основних питань - бюджетне. 
21 Грудня, 2022 р., 10:50
Туристична газова плита - корисний прилад в разі відключення світла, але з ним потрібно правильно поводитися. Через терористичні атаки росіян по критичній інфраструктурі українці часто можуть переживати перебої з газом і світлом. Туристична газова плита - це предмет для кожного українця на прийдешню зиму.
21 Грудня, 2022 р., 10:00
Це будинок в одному із сіл на Київщині після нічної атаки дронами-шахедами. Дідусь Іван та бабуся Ольга жили у своєму будинку…
20 Грудня, 2022 р., 10:21
Відповідно до інформації, що надана Міністерством охорони здоров’я на території Київської області впродовж листопада-грудня зареєстровано 54 пацієнта з отруєнням чадним газом з них - 12 дітей.
20 Грудня, 2022 р., 08:46
Створити в колективі ефективну команду професіоналів - завдання не з легких. Кожен власник бізнесу хоче бачити високу результативність співробітників, що робить компанію відомою та приносить гарний та стабільний прибуток.
19 Грудня, 2022 р., 09:11
За останні два тижні гуманітарний штаб Обухівської районної військової адміністраціі відвантажив на громади району для забезпечення Пунктів Незламності та пунктів обігріву району дві фури продуктових наборів та продуктів харчування, дві фури води та фуру матраців завдяки командній роботі з Київська обласна державна адміністрація та Київська обласна рада.
16 Грудня, 2022 р., 19:26
Сьогодні начальник Обухівської районної військової (державної) адміністрації Олександр ГОМОН здійснив робочий виїзд до Васильківської територіальної громади, де провів зустріч з Васильківським міським головою Наталією Баласинович та її заступниками.
16 Грудня, 2022 р., 15:33
Українці та українки готуються до непростої зими. Влада попереджає, що опалення у квартирах буде менш інтенсивним і температура коливатиметься в діапазоні 18–20°C.То як звикнути до більш холодного середовища й не нашкодити здоров’ю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь