Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сесія Обухівської районної ради Київської області восьмого скликання

Дата: 06.06.2024 17:06
Кількість переглядів: 115

Сьогодні відбулась чергова двадцять друга сесія Обухівської районної ради Київської області восьмого скликання. На розгляд сесії  були винесені  питання, що стосувались внесення змін до ряду цільових районних програм, питання про внесення змін до рішення Обухівської районної ради, про  продовження договорів оренди та інші.

Фото без опису Фото без описуРозпочалась сесія зі звіту очільника Обухівського району Миколи Кравчука. Микола Миколайович доповів про виконання районною державною адміністрацією делегованих районною радою повноважень у 2023 році, особливу увагу було приділено  районним цільовим програмам, які були прийняті з метою захисту населення та територій від надзвичайних ситуацій та проведенню мобілізаційної та оборонної роботи.  «Одним із найважливіших принципів роботи Обухівської районної державної адміністрації була і залишається злагоджена співпраця з районною радою та територіальними громадами району» - зазначив Микола Кравчук.

Фото без описуНа сесію завітала депутат Київської обласної ради Алла Шкуро та вручила почесні подяки  голові Обухівської районної адміністрації Миколі Кравчуку та голові Обухівської районної ради Антону Карманову від керівництва військової частини А4639 за патріотизм та вагому допомогу захисникам України. 

Фото без описуФото без описуПісля розгляду питань порядку денного голова Обухівської районної державної адміністрації Микола Кравчук  та голова Обухівської районної ради Антон Карманов вручили подяку  за самовіддану працю, високий професіоналізм та з нагоди ювілею Людмилі Кияниці головному спеціалісту фінансового відділу адміністрації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь