Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання консультативно-дорадчого органу Кабінету Міністів України - Ради Безбар'єрності

Дата: 30.03.2024 16:42
Кількість переглядів: 84

Голова Обухівської районної державної адміністрації Микола Кравчук долучився до засідання консультативно-дорадчого органу Кабінету Міністрів України – Ради безбар'єрності, яке відбулось 29 березня в онлайн форматі, під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля. 

Фото без описуВ ході засідання, Прем’єр-міністр проінформував учасників про результати виконаної роботи з реалізації безбар’єрного простору, наголосивши, що  безбар’єрність є нагальною необхідністю для мільйонів українців.
В засіданні також взяла участь Перша леді Олена Зеленська, яка зазначила, що попри всі складності Україна повинна адаптуватись до європейських  стандартів безбар’єрності.

Фото без описуФото без описуТакож на засіданні були представлені нові проєкти, спрямовані на створення безбар’єрного простору, одним з таких є проєкт «Гайд безбар’єрних подій» – ще один розділ Довідника Безбар'єрності. Він виник як довідник із коректного спілкування з відкритим кодом і поповнюється на тлі ворожого вторгнення. Бо перед усіма нами постають нові життєво важливі  питання: як взаємодіяти під час стресу, куди звертатися людям з інвалідністю, як взагалі підтримати одне одного, не спричинивши додаткової травми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь