Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Як звернутися до Обухівської окружної прокуратури Київської області

Дата: 04.03.2024 17:23
Кількість переглядів: 122

Повідомляємо, що заявники та запитувачі інформації можуть звернутися до Обухівської окружної прокуратури Київської області наступним чином:

Фото без опису

1)  з письмовим зверненням:

—  поштою на адресу Обухівської окружної прокуратури: вул. Володимира Чаплінського, 7, м. Обухів, Київська область, 08700;

—  через скриньку за адресою: вул. Володимира Чаплінського, 7, м. Обухів,  Київська область, 08700;

—  на електронну пошту: obukhiv@kobl.gp.gov.ua ;

—  зателефонувавши на телефон «гарячої лінії» +38063-0-195-195.

Телефон для отримання інформації про реєстрацію вхідної кореспонденції  — (04572) 5—06-06.

2)  із запитами на публічну інформацію:

—  поштою на адресу Обухівської окружної прокуратури: вул. Володимира Чаплінського, 7, м. Обухів, Київська область, 08700;

—  через скриньку за адресою: вул. Володимира Чаплінського, 7, м. Обухів,  Київська область, 08700;

—  на електронну пошту: public_obukhiv@kobl.gp.gov.ua.

Крім того, до структури Обухівської окружної прокуратури Київської області входять відділи:

Васильківський (08600, Київська область, м. Васильків, вул. Шевченка,

Кагарлицький (09200, Київська область, м. Кагарлик, вул. Кооперативна,

та Миронівський (08801, Київська область, м. Миронівка, вул. Героїв Небесної Сотні, 14).

 Порядок  прийому  громадян  в  Обухівській  окружній  прокуратурі на виконання статті 22 Закону України «Про звернення громадян» врегульовано Інструкцією про порядок розгляду звернень i запитів та особистого прийому громадян в органах прокуратури України, затвердженою наказом Генерального прокурора від 06.08.2020 №363.

Керівник  окружної  прокуратури  приймає  громадян  за зверненнями, у задоволенні яких відмовлено йoго заступниками, aбo в разі оскарження ïxніх дій чи рішень. (пункт 13 розділу VI Інструкції).

Заступники керівника окружної прокуратури здійснюють  особистий  прийом громадян щодо  дій  чи рішень,  прийнятих керівником підрозділу  окружної      прокуратури,  підлеглими працівниками, в  тому числі з  питань  зволікання, тривалого неприйняття ними рішень (пункт 15 розділу VI Інструкції).

Перед початком прийому громадян, а також під час попереднього запису на особистий прийом працівники органу прокуратури, які проводять прийом, з’ясовують прізвище, ім'я, по батькові заявника, місце проживания aбo іншу адресу, за якою йому може бути надана відповідь, номери контактних телефонів (за бажанням громадянина) чи відомості щодо інших засобів зв'язку, а також суть порушеного питання, вивчають матеріали, які подає громадянин на обґрунтування своїх вимог (пункт 12 розділу VI Інструкції).

Під час звернення на особистий прийом громадянин повинен пред'явити документ, що посвідчує його особу, а в разі представництва ним інтересів інших осіб, у тому числі здійснення ïxнього захисту, — також документи, що підтверджують відповідні повноваження за винятком випадків, передбачених Законом України «Про  запобігання  та  протидію  домашньому  насильству»  та  іншим  законодавством (пункт 12 розділу VI Інструкції).

Особистий прийом, а також запис на особистий прийом не проводиться в разі, якщо:

—   громадянин звертається до органу прокуратури з одного й того самого питання зі зверненням, розгляд якого припинено відповідно до статті 8 Закону України «Про звернення громадян»;

—   звернення подано з порушенням строків, визначених статтею 17 Закону України «Про звернення громадян»;

—   заява не відповідає вимогам пункту 11 розділу VI цієї Інструкції.

Про підстави відмови в записі на особистий прийом заявник повідомляється письмово (пункт 17 розділу VI Інструкції).

Особистий  прийом  припиняється  в  разі  звернення  громадян, які застосовують ненормативну лексику, вдаються до образ, aбo якщо їхні звернення містять заклики до розпалювання національної, регіональної, расової, релігійної  ворожнечі,  aбo  особи  перебувають  у  стані  алкогольного  чи наркотичного сп’яніння, мають явні ознаки психічного розладу або поведінка  яких створює небезпеку для оточуючих, у тому числі для працівників органів прокуратури.

У разі виникнення надзвичайної ситуації (пожежі, повідомлень про мінування, загрози життю та здоров'ю працівників органів прокуратури та осіб, які перебувають у приміщенні прокуратури), надходження сигналу оповіщення про загрозу їï виникнення особистий прийом також припиняється i вирішується питання про його перенесення на інший час.

За потреби вживаються заходи попередження aбo припинення вчинення правопорушень відповідно до вимог законодавства (пункт 18 розділу VI Інструкції).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь