Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Під час засідання колегії заслухано публічний звіт голови Обухівської районної державної адміністрації

Дата: 24.02.2024 21:12
Кількість переглядів: 120

23 лютого голова Обухівської районної державної адміністрації  Микола Кравчук провів чергове засідання колегії в онлайн форматі. В засіданні взяли учать керівники територіальних громад району, районної ради, управлінь, відділів, структурних підрозділів адміністрації, представники Обухівського районного управління ДСНС, представники районного управління поліції та Обухівського районного центру комплексування та соціальної підтримки.

Фото без описуПершим питанням в порядку денному колегії був звіт голови Обухівської районної державної адміністрації про діяльність за 2023 рік.

Микола Кравчук виступив зі звітом, зазначивши що основними та пріоритетними завданнями в 2023 році були: поліпшення діяльності у сфері цивільного захисту, забезпечення проведення мобілізації, перевірка фонду захисних споруд Обухівського району та звичайно ж допомога нашим військовослужбовцям, які мужньо боронять Україну від агресора. Протягом завітного року Обухівська районна адміністрація неодноразово передавала на потреби ЗСУ дрони, генератори, квадрокоптери та гуманітарне забезпечення для військових.

Також голова адміністрації доповів про результати роботи за 2023 рік по всім основним напрямкам діяльності, зазначивши про співпрацю з міжнародними партнерами, та прозвітував про надану в рамках співпраці гуманітарну допомогу, завдяки якій забезпечувались потреби лікарень та внутрішньо переміщених осіб Обухівського району.

Микола Кравчук також зазначив щодо роботи у рамках проекту «Прозорість та підзвітність», надавши інформацію щодо тендерних закупівель за 2023 рік.

Микола Миколайович подякував головам територіальних громад Обухівського району за плідну співпрацю та оперативність у виконанні поставлених завдань та доручень та додав: «Основна мета нашої з Вами щоденної роботи- це покращення якості життя наших громадян, розвиток наших громад та робота на пришвидшення нашої перемоги!».

На засіданні колегії також були розглянуті питання щодо внесення змін до Цільової районної програми «Територіальна оборона в Обухівському районі» на 2023-2025 роки, програми інвентаризації «Електронна Обухівщина» на 2023-2025 роки та щодо виконання зазначених програм, про виконання у 2023 році Обухівської районної цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2019-2022 роки, про хід виконання у 2023 році Програми забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи в Обухівському районі Київської області на 2023-2024 роки.

Звіт голови Обухівської районної державної адміністрації - начальника районної військової адміністрації про діяльність за 2023 рік. 

Презентація звіту 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь