Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Увага !!! Шахраї !!!

Дата: 19.01.2024 12:51
Кількість переглядів: 170

Обухівська районна військова адміністрація Київської області повідомляє, що невстановлені особи від імені начальника Обухівської районної військової адміністрації Миколи Кравчука відправляють фейкові листи з проханням надати грошову допомогу Збройним Силам України та підтримати сімʼї загиблих військослужбовців.

Фото без описуФото без опису

Подібні листи шахраї відправили до підприємств Білоцерківського та Фастівського районів. Ми також публікуємо те, як вони виглядають.

Просимо, будьте уважними та перевіряйте інформацію перш ніж перераховувати кошти будь-кому. Ми не виключаємо факту, що подібні листи можуть бути розіслані і в інші райони Київської області.

На даний час Обухівська РДА звернулась до правоохоронних органів та тримає на особистому контролі проведення слідчих дій.

У разі отримання листів чи звернень від Обухівської районної військової адміністрації Київської області з проханням перерахувати грошові кошти чи надати гуманітарну допомогу, одразу повідомляйте Обухівську районну військову адміністрацію за телефоном (04572) 5-09-16, 5-09-20 або на e-mail: zagvid@obukhovrda.gov.ua для вжиття відповідних заходів реагування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь