Обухівська Районна Державна Адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Гуманітарна допомога від Познанського Повіту Республіки Польща

Дата: 28.08.2023 18:51
Кількість переглядів: 365

Від початку повномасштабної війни, в рамках підписаного меморандуму про співпрацю між Обухівською районною державною адміністрацією та Познанським повітом Республіки Польща, ми вже вкотре отримуємо гуманітарну допомогу, завдяки якій маємо можливість забезпечити потреби внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток в Обухівському районі, а також забезпечити необхідною побутовою технікою медичні заклади Обухівщини та осіб, які цього потребують.

Фото без описуФото без описуОтримана від наших польських партнерів гуманітарна допомога, була спрямована на потреби внутрішньо переміщених осіб, які проживають в модульному «Патріотичному містечку», що знаходиться в Васильківській територіальній громаді Обухівського району та налічує в собі близько 163 внутрішньо переміщених особи. Також допомогу у вигляді побутової техніки отримала амбулаторія загальної практики-сімейної медицини, яка також знаходиться у Васильківській територіальній громаді.

Фото без описуФото без описуЗавдяки нашим польським друзям, медичні заклади Української та Кагарлицької територіальних громад також отримали побутову техніку, якої дуже не вистачало для якісного обслуговування пацієнтів.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Гуманітарна допомога надійшла і до жителів Ржищева, які постраждали від атаки російських дронів у березні 2023 року. Ми щиро вдячні жителям та старості Познанського повіту пану Jan Grabkowski за надану допомогу та підтримку Обухівського району.

Фото без описуФото без описуВаша допомога є неоціненною, оскільки в такий тяжкий для нашої країни час ми можемо розраховувати на вашу дружню руку підтримки та сподіватись на подальшу плідну співпрацю на шляху до нашої спільної Перемоги!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь